5 factori importanți de luat în considerare atunci când alegeți un hotel

Atunci când vă luați o vacanță, există foarte mulți factori diferiți de luat în considerare atunci când căutați un hotel bun. În acest articol vom analiza cinci factori care sunt, în opinia mea, cele mai importante lucruri de luat în considerare atunci când căutați un hotel potrivit.

Primul și cel mai important factor de luat în considerare este, desigur, locația hotelului. Dacă, de exemplu, rezervați o vacanță în familie cu cealaltă jumătate, copii și bunici, atunci un hotel care se află într-o locație liniștită și aproape de atracțiile locale ar fi cel mai potrivit. Dacă vizita dvs. a fost legată de afaceri, atunci nu trebuie să spuneți că doriți să fiți aproape de locul în care vă aflați, vă veți conduce afacerea.

Al doilea factor cel mai important de luat în considerare este facilitățile hoteliere. Aflați dacă hotelul are facilitățile pe care v-ați aștepta să le vedeți, cum ar fi o piscină și Wi-Fi. Hotelurile care oferă suplimente neașteptate, cum ar fi servicii de cameră și servicii de spălătorie, ar trebui să fie plasate în partea de sus a listei. Este de la sine înțeles că cu cât obțineți mai mulți bani, cu atât mai bine.

Când unii oameni se întorc dintr-o vacanță sau o călătorie de afaceri, le place să le spună altora despre experiențele lor recenzii amănunțite și mărturii. Uitați-vă la unele dintre cele mai importante site-uri de recenzii la hoteluri, cum ar fi camere târzii, vedeți ce spun ceilalți. Dacă hotelul la care te uiți are o reputație proastă, atunci vor fi foarte multe recenzii proaste și o știi pe cea care va trece de lista ta.

Presupunând că ați bifat toate casetele pentru factorii menționați anterior, atunci ar trebui să cântăriți primii zece și să comparați ceea ce primiți pentru banii dvs. Priviți numărul de stele AA pe care îl are hotelul, priviți facilitățile oferite de hotel și priviți toți ceilalți factori menționați și decideți care dintre hoteluri oferă cea mai bună valoare pentru bani. Uitați-vă la reducerile și ofertele disponibile pentru perioada pe care doriți să o vizitați, de multe ori veți constata că puteți obține mai mult „bang for buck” profitând de oferte și reduceri speciale.

Ultimul factor pe care l-aș avea în vedere atunci când caut un hotel este ce servicii de transport oferă hotelul și ce facilități de parcare sunt disponibile. O mulțime de oameni uită să verifice acest lucru și să ajungă la hotelul lor doar pentru a afla că nu au nicio parcare privată pentru oaspeți și trebuie să petreci o oră plus de fiecare dată când te întorci la hotel în căutarea unui loc de parcare public. Nu mai vorbim de costurile implicate, majoritatea locurilor de parcare publice au o politică de ședere de scurtă durată, ceea ce înseamnă că trebuie să vă mutați la fiecare câteva ore și trebuie să plătiți pentru timpul petrecut acolo.

Luați în considerare cei 5 factori de mai sus atunci când alegeți cazarea dvs. de vacanță și sunt sigur că veți avea un moment minunat, doar cu lucruri bune de spus atunci când vă întoarceți.

Din fericire, există o mulțime de sfaturi și resurse de site-uri în aceste zile pentru a vă ajuta să găsiți un loc sigur, practic și de valoare pentru cazare.

Pentru noi, călătoria cu copiii noștri nu înseamnă întotdeauna să găsim cele mai ieftine oferte, ci să obținem BUNA VALOARE pentru banii noștri! Nu ne place să ne descurcăm la fel de mult decât am folosit prea mult copii.

Modul în care călătorești și îți cheltuiești dolarii depinde în totalitate de tine, dar cu toții avem nevoie de un loc unde să dormim noaptea și, la fel de bine, putem obține cea mai bună ofertă de cazare.

Alegerea dvs. de cazare va depinde de:

  • buget de călătorii
  • destinația calatoriei
  • stil de călătorie și niveluri de confort
  • număr de însoțitori
  • interese

A lua 15% din o cameră pe care nu o dorești nu este întotdeauna mai bun decât prețul obișnuit la o cameră pe care o dorești! Așadar, obiectivul nostru este să vă ajutăm să economisiți bani pe cazare și să obțineți prețul pe care îl doriți, în locul cu care sunteți mulțumit.

Stilul în care călătorim personal a evoluat de la călătorii solo, la călătorii în cuplu, până acum fiind o familie de patru persoane. Deci preferințele noastre de cazare s-au schimbat și ele.

În funcție de durata călătoriei și de destinație, vom tăia și schimba stilurile de cazare.

Ca familie, dacă este mai lungă decât o escapadă de weekend, preferăm să rămânem în apartamente . Acestea oferă mai multe avantaje:

  • Accesul la o bucătărie completă economisește bani prin faptul că nu mănânci în fiecare seară.
  • Dormitoarele separate din camera de zi facilitează așezarea copiilor la culcare.
  • Ai propria rufe.
  • Puteți rezerva un apartament cu 3 sau 4 paturi și puteți împărți costurile cu o altă familie sau prieteni.

Aceste facilități suplimentare pentru o ședere lungă vă pot face călătoria mult mai plăcută.

Dar dacă este un sejur scurt în oraș sau pur și simplu călătorim ca un cuplu, suntem fericiți să rămânem într-un hotel și uneori vom reduce costurile și vom găsi o pensiune pentru familie .

Dacă sunteți într-o călătorie extinsă în întreaga lume, luați în considerare să vă petreceți mai mult timp în țări și regiuni în care banii dvs. călătoresc mai departe, iar atunci când vizitați țările scumpe scădeați standardele de cazare.

1. Gândiți-vă locația

Nu are niciun rost să găsiți cazare la hoteluri ieftine, dacă este la kilometri din oraș și trebuie să plătiți suplimentar în costurile de transport.

Stai într-o zonă centrală, aproape de transportul public, aeroporturi, atracții locale, puncte de alimentare, plajă, parc și capacitatea de a ieși și de a merge la majoritatea lucrurilor.

Acest lucru vă va ajuta să economisiți bani și să economisiți timp!

2. Stați mai mult de o noapte în cazare

Mulți furnizori de cazare oferă cele mai bune oferte atunci când stai mai mult de o noapte. De multe ori am avut oferte precum șederea de 4 nopți, plătirea pentru 3. Mai ales în extrasezon.

3. Stați peste duminică

Multe hoteluri primesc rezervări de cazare de vineri și sâmbătă seara de la călătorii de agrement și de luni până vineri, de la călătorii de afaceri, astfel încât poate exista un gol în noaptea de duminică, ceea ce înseamnă o posibilă cazare ieftină.

4. Stai la mijlocul săptămânii

În anumite locații, cum ar fi Las Vegas , evitarea perioadelor maxime de vineri și sâmbătă seara este o modalitate strategică de a găsi cazare la hoteluri ieftine – așa că este posibil să evitați marile orașe peste un weekend.

Suntem uimiți de cât pot crește prețurile pentru cazare în weekend – unele locuri se triplă.

5. Călătoriți în sezonul umărului

Hotelurile sunt mai ieftine în diferite anotimpuri? Desigur!

Unul dintre sfaturile evidente despre cum să găsești cazare ieftină este să călătorești în sezonul umerilor, acea perioadă de timp cuprinsă între anotimpul de vârf și perioada de vârf.

Costurile de cazare vor fi mai mici, vremea va fi în continuare favorabilă, iar în destinațiile populare veți evita mulțimile mari care vă fac mai ușor vizitarea. Aceasta este și cea mai bună metodă de a economisi bani la zboruri și la închirieri de mașini . Win-win!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *