Tendințe de marketing hotelier online în 2019 – Calea înainte

Promoțiile hoteliere reprezintă un instrument semnificativ de marketing online. Având în vedere căutarea tangibilă și estomparea socială și dizolvarea zi de zi, marketingul hotelier online este acum ceva pe care orice organizație de ospitalitate îl adoptă.

Cu primul trimestru al anului 2013 aproape, vă aducem o listă de tendințe de marketing online hotelier care v-ar putea spori afacerea în timp mare și vă va ajuta să rămâneți la curent cu o mulțime de lucruri.

Platforme de partajare foto:

Platformele de partajare a fotografiilor precum Pinterest și Instagram au crescut în 2012 și vor continua să facă și anul curent. Fotografii atrăgătoare vizual și de înaltă calitate vă ajută strategia de marketing. Oamenii folosesc din ce în ce mai multe elemente grafice pentru că vor să-și anunțe prietenii unde se află și ce distracție se distrează. Prin urmare, distribuirea de fotografii este o oportunitate excelentă de a vă face simțită prezența online prin intermediul cuvântului cu gura. Fotografiile atrăgătoare din punct de vedere vizual reprezintă o investiție excelentă pentru afacerea și brandul dvs.

Rezervări directe:

Rezervările online crește rapid în importanță și utilizare. Astăzi tot mai multe persoane folosesc site-ul hotelului pentru a-și rezerva șederea. Vă rugăm să vă asigurați că site-ul dvs. web are conținut online proaspăt, un sistem de rezervare online fără probleme și o secțiune de oferte și promoții actualizate.

Recenzii online:

Postarea de recenzii online este convenabilă și ajută o marcă să obțină un know-how în clasamentul său. Unul dintre cei mai importanți factori în procesul de luare a deciziilor călătorilor, recenziile online ajută la creșterea clienților potențiali. De asemenea, răspunsul la o recenzie în mod regulat ajută. În plus, menținerea tonului vocal subtil și pozitiv în timp ce răspundeți la o recenzie negativă sau agresivă este utilă.

Marketing video:

Studii recente au demonstrat că aproximativ 66% dintre persoanele care vizionează videoclipuri sunt cele care planifică o călătorie, iar 43% oameni vizionează videoclipuri în timp ce decid o cazare. Cu procentul de persoane care încarcă, urmăresc și partajează videoclipuri online la un nivel ridicat, videoclipul online este și va fi un instrument de marketing eficient în acest an. De asemenea, videoclipurile au un efect pozitiv asupra SEO organic. Păstrându-l simplu, un videoclip despre hotel, cel mai important, trebuie să surprindă aspectul hotelului și să arate atracțiile din zonă.

Marketing de conținut:

De câte ori am auzit zicala: „Conținutul este rege?” Marketingul de conținut este și va continua să fie unul dintre megatrendurile de marketing. Social media acceptă SEO. Blogurile și articolele, pe lângă Facebook, Twitter și G +, vă permit să interacționați, să comunicați și să luați legătura cu clienții dvs. fideli, precum și cu cei potențiali.

Tendințe mobile:

Marketerii hotelieri trebuie să se concentreze pe modalități de valorificare a aplicațiilor mobile în 2013, deoarece social media și mobile au devenit deja inseparabile.

Câteva sfaturi despre alegerea cazării

Găsirea unui spațiu de cazare adecvat este o parte crucială a călătoriei dvs. și poate avea un impact enorm asupra cheltuielilor dvs., dacă nu este ales corect. Există multe motive pentru care ne dorim o anumită cazare; fie că este vorba de preț, locație, facilități, ușurință de rezervare, tip de facilități, etc. Una dintre cele mai bune metode de a vă reduce cheltuielile de călătorie este alegerea cazării potrivite care să se potrivească nevoilor dvs. la cel mai mic cost posibil, sau chiar gratuit!

Iată câteva dintre cele mai comune tipuri de cazare. Acestea sunt aranjate de la cele mai scumpe la cele mai ieftine.

Hoteluri
Acesta este cel mai cunoscut tip de cazare. Deși se acceptă în mod obișnuit că hotelurile sunt scumpe, adevărul este că hotelurile pot fi o opțiune ieftină. Atunci când căutați un hotel, este important să utilizați și să comparați diferite motoare de căutare și agenții. Veți vedea că este foarte comun să găsiți tarife diferite pentru același hotel la fiecare motor de căutare.

Chiar dacă hotelurile tind să depășească bugetul tipic al rucsacului, este totuși posibil să găsești un hotel ieftin care să nu-ți buzeze. Atenție, pentru că este posibil ca fie să fie departe de centrul orașului, fie să aibă condiții nedorite. Uneori, hotelurile pot fi o opțiune ieftină atunci când călătoriți în grup, deoarece costurile pot fi împărțite între toți călătorii. Puteți căuta hoteluri pe unele dintre cele mai populare motoare de căutare, cum ar fi Expedia.com , Hotels.com , Booking.com și Agoda.com , printre altele.

Unul dintre cele mai bune site-uri web (și foarte recomandat) pentru a găsi oferte bune de hotel și recenzii imparțiale ale călătorilor precedenți este tripadvisor.com

Închirieri apartamente
Dacă stai într-un oraș mult timp, căutarea unei închirieri este o alegere bună. La o închiriere aveți cele mai multe sau toate facilitățile unui apartament cu mai puțin decât prețul unui hotel. Puteți închiria de la companii bine închiriate, precum și de la persoane care au un loc disponibil pentru închiriere. De obicei, oamenii își subînchid apartamentele atunci când nu le folosesc. Este o modalitate pentru proprietar de a genera un venit în timp ce călătorul economisește bani, deoarece plătește doar o parte din chirie, conform convenției.

Astăzi, site-ul pentru camere sau închirieri de apartamente oriunde în lume este Airbnb . L-am folosit de mai multe ori și îl recomand cu mare încredere. Cu acest link , veți primi 35 USD din prima rezervare cu Airbnb.

În mod alternativ, puteți găsi închirieri oriunde în lume, căutând pe Google sau Craigslist. Trebuie doar să căutați un „sublet” sau un „apartament pe termen scurt”.

Închirieri pe durată de timp
Aceste proprietăți sunt de obicei disponibile până la săptămână în stațiunile de lux, dar pot fi o opțiune foarte rentabilă, în special pentru cei care călătoresc în grup. Unitățile pe termen lung seamănă foarte mult cu apartamentele hoteliere, cu excepția dormitorului fiind separat de camera de zi de o ușă. De asemenea, sunt amenajate cu bucătării complete, care includ frigider, aragaz, ustensile de gătit și farfurii / pahare / ustensile, care pot face o modalitate excelentă de a economisi bani, fără a mânca tot timpul.

cazare si mic dejun
B & B-urile sunt, în general, mai ieftine decât hotelurile, dar nu la fel de ieftine ca pensiunile. Aceasta este o opțiune bună pentru cupluri și familii. Pensiunile oferă mai multă confidențialitate decât majoritatea pensiunilor, iar calitatea și tendința de a fi „calde și confortabile”. Din nou, Airbnb este o alegere excelentă pentru a găsi pensiuni.

pensiuni
Paturi supraetajateCăminele sunt cele mai ieftine și mai accesibile locuri de cazare pentru călătorii cu buget. Hostelurile au o varietate de camere care merg de la privat la 30+ grupuri de paturi mixte. Cu cât este mai mare camera, cu cât dormiți cu mai multe persoane, cu atât costurile sunt mai ieftine. Există locuri în care puteți găsi un pat cu 3,00 USD pe noapte. Chiar dacă pensiunile sunt foarte ieftine, sunt binecunoscute că sunt sigure și sigure.

De obicei, toaletele și dușurile sunt partajate. Dacă nu sunteți confortabil să folosiți o baie comună, puteți închiria camere private, dar acestea sunt ceva mai scumpe. Plătești mai puțin atunci când stai într-o cameră comună sau mixtă, dar, evident, nu vei avea prea multă confidențialitate. Dar nu vă faceți griji, în camerele comune aveți un dulap pentru a vă asigura lucrurile. Este comun să vezi o mulțime de călători tineri, deoarece este un mediu cu adevărat „relaxat” în care poți întâlni călători noi. Majoritatea pensiunilor au zone comune cu bucătărie, tv, jocuri, wi-fi, zonă de ședință etc .; iar multe dintre ele includ chiar și micul dejun în prețul dvs.

Unele pensiuni pot avea o limită de vârstă; dar majoritatea pensiunilor, precum marele lanț Hostelling International, acceptă orice vârstă. Una dintre cele mai bune calități ale hostelling-ului este că este ușor să interacționezi cu oamenii, să găsești o companie prietenoasă care să te plimbe prin oraș și chiar tovarăși de călătorie pentru o parte sau restul călătoriei tale. Unele dintre cele mai bune site-uri de rezervare de hostel sunt Hostel World , HostelBookers și Hi Hostel .

Trenuri de dormit
Trenurile de dormit sunt o opțiune bună pentru a petrece o noapte sau câteva nopți în timp ce călătoriți. Cel mai bun lucru despre trenurile de dormit este că călătoriți dintr-un loc în altul, economisind timp și bani. De ce? În primul rând, nu plătiți o noapte la o pensiune, hotel, etc. În al doilea rând, vă economisiți o parte din prețioasa zi în timpul călătoriei în timpul nopții. Trenurile Sleeper vă oferă diferite niveluri de cazare, care variază de la camere private, canapele semi-private, până la scaune reclinabile. Deși aceasta este o alegere excelentă pentru călătorii și cazare, cel mai bine este să o utilizați doar atunci când este necesar, deoarece multe trenuri nu contează cu dușuri și toaletele nu sunt prea dezirabile, să spunem cel puțin (dacă nu sunteți în prima clasă). Consultați secțiunea trenuri pentru mai multe informații.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *