9 Hacks pentru a rezerva o cameră la cel mai ieftin hotel

Hotelurile sunt confortabile și scumpe. Cu toate acestea, puteți obține oferte excelente la hoteluri dacă urmați câteva sfaturi simple. În acest articol, vom împărtăși cu voi câteva sfaturi care vă pot economisi mult timp și bani atunci când căutați o ofertă deosebită. Citiți mai departe pentru a afla mai multe.

1. Obțineți alerte de preț

Alertele de preț vă pot ajuta foarte mult. Dacă vă înregistrați la Kayak, puteți primi alerte de preț pentru multe hoteluri la care puteți dori să stați. De îndată ce prețurile scad, telefonul dvs. va primi o alertă.

2. Rezervări anulate

Multe site-uri oferă cazare atunci când oamenii își anulează rezervările în același minut. Puteți obține aceste camere la un preț mai mic.

3. Beneficiați de oferte de cupon

Verificarea site-urilor cuponului, cum ar fi Living Social sau Groupon este, de asemenea, o idee minunată.

4. Folosiți punctele dvs. de credit

Dacă cheltuiți o anumită sumă într-o anumită perioadă de timp, compania dvs. de carduri de credit poate oferi o mulțime de puncte bonus. Uneori, aceste puncte vă permit să rezervați, de asemenea, camere de hotel. Prin urmare, înainte de a pleca în următoarea călătorie, nu uitați să apelați o bancă pentru a afla dacă puteți beneficia de acest tip de afacere.

5. Utilizați reducerile de membru

Un alt mod de a obține reduceri impresionante de membru este să vă alăturați câteva organizații de călătorie bune. Acest lucru vă poate economisi o sumă mare de bani pentru cazările de pe întregul glob.

6. Verificați ofertele de ultimă oră

Puteți verifica, de asemenea, ofertele expres ale Priceline. Deși acest tip de oferte vă poate economisi o sumă considerabilă de bani, nu există nicio garanție că veți putea rezerva camera dorită. Dacă nu aveți nicio problemă cu acesta, puteți să-i dați o lovitură.

7. Vezi hotelul în această seară

Această aplicație vă poate ajuta să rezervați în ultimul moment. Puteți obține camere de lux la un preț redus.

8. Verificați recenziile despre Yonderbound

Nu trebuie să aveți un statut de blogger de călătorie. Dacă sunteți călător, vă puteți înregistra pe acest site pentru a lăsa recenzii de cazare. Acest lucru funcționează ca Trip Advisor, dar diferența este că veți avea o parte mare din profit dacă cineva rezervă o cameră după ce a citit recenziile dvs. pe Yonderbound.

9. Sunați pentru a afla despre cele mai bune oferte

Acesta este un alt sfat grozav. Înainte de a rezerva online, trebuie să apelați la hotel pentru a afla dacă au vreo ofertă de oferit. Este posibil să obțineți cel puțin aceleași oferte pe care le-ați găsit mai devreme pe Internet.

Cu toate acestea, în cazul celui mai bun scenariu, puteți obține gratuit o actualizare a camerei. Aceasta este o idee minunată dacă plecați în vacanță de câteva săptămâni, deoarece hotelurile tind să ofere oferte excelente călătorilor care doresc să rămână pentru o perioadă mai lungă de timp.

Iată, așadar, câteva sfaturi și informații care vă pot ajuta să obțineți cele mai bune oferte la hoteluri în următoarea vacanță.

În cadrul Oyster.com, încercăm să-i anunțăm pe călători exact ce vor primi înainte de a ajunge, publicând fotografii complete, oneste și recenzii ale experților (ar trebui să știu eu însumi un revizor hotelier Oyster.com). Dar, deși încercăm să facem alegerea unui hotel cât mai ușor pentru dvs., știm că a-ți da seama exact ce doriți – și la ce informații trebuie să acordați cea mai mare atenție – uneori vă puteți simți descurajant. Din fericire, știm aproape tot ce trebuie să știm despre alegerea hotelului tău perfect, fie că îl faci prin intermediul nostru, fie că folosești și alte resurse și am venit cu nouă sfaturi și trucuri vitale pentru a te ajuta să găsești cel mai bun hotel pentru călătoria ta. Da, poate părea o mulțime de lucruri, dar știm cu toții stresul, dezamăgirea și frustrarea care vin cu dormitul înun

1. Știi ce este cel mai important pentru tine.

Dacă nu știți ce doriți de la un hotel, cum puteți spera să alegeți cel mai potrivit pentru dvs.? Înainte de a căuta unități de cazare, faceți o listă rapidă cu lucrurile de care aveți nevoie pentru a avea o noapte bună de ședere. Este un mic dejun gratuit? Vă simțiți mai confortabil într-o proprietate mai mică, intimă, cu personal care vă va învăța numele? Ești dispus să te arunci pe ceva luxos? Îți plac decorul de modă veche, camerele de tip business sau designul interior de top? Pentru a o descompune pur și simplu, gândiți-vă mai întâi la ceea ce doriți în ceea ce privește prețul, facilitățile de bază ale hotelului și locația. De acolo, vă puteți lega apoi de lucruri precum istoria unei proprietăți, practicile de mediu și personalitatea unui loc, cum ar fi „vibe de petrecere” sau „atmosferă romantică”. Odată ce veți înțelege bine ceea ce căutați pentru, Oyster. 

2. Cunoaște Sfântul Graal al facilităților.

În aceeași ordine de idei, există patru facilități pe care ar trebui să vă asigurați că un hotel le oferă înainte de a ajunge (Sfântul Graal), deoarece acestea sunt cele mai des invocate reclamații pe site-uri de recenzie precum compania noastră mamă TripAdvisor. Acestea sunt cu aer condiționat, parcare, Wi-Fi și mic dejun. Și, trebuie să verificați întotdeauna dacă există costuri asociate cu aceste facilități. Nu doriți să ajungeți la hotel, presupunând că Wi-Fi-ul ar fi gratuit, doar pentru a afla că costă o taxă (da, există încă multe locuri care percep taxa pentru acest serviciu de bază). Verificați recenziile noastre pentru aceste informații și sunați sau trimiteți un e-mail la hotel pentru a verifica dublu, dacă sunteți în continuare în cauză.  

Iată câteva alte sfaturi despre facilitățile Sfântului Graal: 

  • Site-urile hotelului ar putea enumera o amenajare precum micul dejun sau parcare fără un preț lângă acesta. Asta nu înseamnă întotdeauna că este gratuit. Asigurați-vă că verificați!
  • Deși aerul condiționat este de obicei dat în SUA (dar există excepții), acest lucru nu se întâmplă adesea în alte țări. Dacă nu este înscris în descrierea camerei, în general nu este furnizat sau este furnizat doar în anumite camere. 
  • Uneori, hotelurile vor face reclamă că au parcări, dar este de fapt un garaj terț care nu este amplasat pe site.
  • Când rezervați o cameră, uneori un tarif va include micul dejun, în timp ce altul nu. Uită-te atent înainte de rezervare pentru a te asigura că alegi opțiunea potrivită pe care o cauți.

3. Verificați site-ul web al hotelului.

În timp ce recenziile noastre sunt exhaustiv, uneori este nevoie de puțin timp pentru a le actualiza atunci când hotelurile schimbă politicile, adăugăm facilități precum un nou restaurant sau un spa sau suferim o renovare. Este o idee bună să verificați dublu site-ul propriu al unui hotel. Apelarea directă la un hotel nu face rău.

4. Privește o hartă pentru a determina locația exactă a unui hotel.

Călătoria se referă la locație, locație, locație și, dacă nu știți unde se află hotelul dvs. în raport cu locul în care doriți să vă aflați în oraș, nu veți fi fericiți când veți ajunge. Probabil nu ar trebui să aveți încredere în descrierea locației hotelului. Adesea spun lucruri precum „Luvrul și Turnul Eiffel sunt ușor de accesat de la hotelul nostru.” Mulți oameni presupun că asta înseamnă că pot merge pe jos până la atracție, dar ceea ce ar putea spune hotelul este că puteți merge „ușor” până la un stația de metrou la 15 minute distanță, apoi „ușor” face o plimbare de 20 de minute de metrou până la o stație din apropierea acestor atracții. Înainte de a rezerva un hotel, verificați o hartă pentru a determina locația. Asigurați-vă că veți vedea cât timp vă va lua pentru a ajunge la atracții, opțiuni de luat masa, cumpărături și alte puncte de interes pe jos. Dacă nimic nu poate fi mers, unde se află stația de metrou sau autobuz pentru dulap? Există doar două restaurante pe străzile din jur? Pentru a vă ușura mai ușor, căutați hotelul pe Oyster.com. Nu numai că vă arătăm o hartă a locației hotelului, dar vă oferim și estimări de timp cinstite de la hotel la atracții majore, restaurante și cumpărături pe jos sau cu mașina. De asemenea, oferim evaluări privind locația zonei în ceea ce privește siguranța, tipul de cartier (comercial, rezidențial, centrul orașului istoric etc.) și atmosfera de ansamblu.

5. Aflați când atât camerele, cât și spațiile publice au fost actualizate ultima dată.

Călătorii au adesea încredere în hoteluri pentru a le oferi un sejur curat, modern și, de cele mai multe ori, nu este cazul. Înainte de a rezerva un hotel, aflați când a fost actualizată ultima proprietate. Nu uitați, fotografia unui hotel poate minți. Este un lucru pe care îl luăm foarte în serios și de aceea trimitem fotografi pentru a surprinde sincer ofertele unui hotel. Arătăm chiar și cot la cot comparații între imaginile noastre și fotografiile de marketing aici .

Dacă hotelul și-a actualizat sau renovat spațiile în ultimii patru ani, vă puteți aștepta, de obicei, la un decor curat, bine întreținut. Nimeni nu vrea să vadă grime în dușuri sau pe tapet de peeling! Între patru și șase ani este momentul în care lucrurile încep să pară datate și mai mult de șase ani – bine, s-ar putea să nu fiți mulțumiți. Nu vă concentrați doar asupra decorului când vine vorba de a întreba când a fost actualizat hotelul. De asemenea, doriți să știți lucruri ca atunci când saltelele au fost înlocuite, astfel încât să nu ajungeți să dormiți pe un pat înfundat, plin de izvor. 

6. Concentrați-vă pe recenziile oaspeților publicate în ultimul an.

Dacă decideți să citiți recenziile clienților pe TripAdvisor, Google și alte site-uri, interpretarea evaluării poate fi dificilă. Unele hoteluri au fost fantastice în urmă cu cinci ani în ceea ce privește managementul, decorul și facilitățile și, prin urmare, este posibil să fi primit un număr copleșitor de recenzii pozitive. Cu toate acestea, în cinci ani se pot întâmpla multe, cum ar fi o schimbare a proprietarilor, decorul de întâlnire sau angajarea de personal nou. Prin urmare, aceste recenzii pozitive de acum cinci ani ar putea interfera cu recenziile negative din prezent. Așadar, atunci când faceți cercetări, asigurați-vă că vă concentrați pe citirea recenziilor din ultimul an. Acest lucru vă va oferi, în general, un bun sentiment de care vă puteți aștepta în timpul șederii. 

7. Citiți recenziile „Teribil” și „Slab” pe TripAdvisor.

Acesta ar putea fi cel mai bun sfat pentru oricine dorește să rezerve o cameră de hotel, deoarece veți găsi aspectul problemelor unui hotel. Citiți cele din ultimul an și veți începe să observați un model de probleme. Este posibil să fie probleme de conectare Wi-Fi, probleme de curățenie sau de reclamație – indiferent de caz, observați tendința și luați în considerare dacă aceste probleme majore ar fi o problemă pentru dvs. De exemplu, niciun aer condiționat într-un hotel nu este o problemă pentru toți oaspeții, mai ales dacă călătoresc la Londra în decembrie când nu este nevoie. 

8. Aflați principala clientelă a hotelului.

Unul dintre joburile mele în calitate de evaluator hotelier este să explic ce tip de clientelă vizitează fiecare anumit hotel. Cupluri, călători de afaceri, familii, călători solo, backpackers, adulți în vârsta de 20 de ani, grupuri de prieteni și călători bugetari sunt atrași de diferite tipuri de hoteluri. Înainte de a rezerva un hotel, aflați ce fel de călător are tendința de a vizita acel hotel. Puteți face acest lucru citind recenzia Oyster.com a hotelului sau accesând pagina TripAdvisor pentru hotelul respectiv și derulând în jos până la „Tipul călătorului” (chiar deasupra secțiunii de recenzii). Dacă doriți o escapadă liniștită, dar descoperiți că un hotel este popular în rândul familiilor cu copii mici sau grupuri de prieteni, poate doriți să căutați în altă parte. 

9. Citiți pro și contra pe Oyster.com

Nu în ultimul rând, vreau să vă împărtășesc cel mai ușor lucru pe care îl puteți face pentru a alege un hotel bun. Accesați Oyster.com, găsiți hotelul și citiți doar secțiunea pro și contra. Secțiunea pro și contra sunt puncte prezentate care oferă un rezumat general general al a ceea ce veți găsi – sau nu veți găsi – la un hotel. Este foarte ușor să elimini hoteluri care nu ți se potrivesc și să îți dai seama care dintre ele ar fi perfecte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *