Sourcing Guest vă poate îmbunătăți site-ul hotelului

Dezvoltarea conținutului care apelează la toate tipurile de vizitatori este dificilă. Trebuie să înțelegeți ce caută fiecare vizitator și să adresați preocupărilor sale fără a transforma site-ul dvs. web într-o teză de 30 de pagini. Ce se întâmplă dacă, pe lângă conținutul tău de marketing persuasiv, ai avea avantajul suplimentar de a dezvolta conținut pentru clienții din trecut și prezent pentru site-ul hotelului tău? Cât de dulce ar fi?

„Guest Sourcing” este practica de a aproviziona conținut de la oaspeți din industria ospitalității. Este cunoscută și sub denumirea de mulțime de cumpărături sau conținut generat de utilizator.

Un exemplu proeminent de site-ul web de conținut generat de utilizatori de călătorii este Tripadvisor.com. Acest site web este construit în jurul conceptului de a permite călătorilor să se ajute reciproc, să își împărtășească experiențele și să-și planifice călătoriile. Toate tipurile de persoane care planifică călătorii de la călători în timpul liber și călători de călătorie la călătorii de afaceri frecventează această referință de călătorie sau site-ul de consultanță. Ei își selectează destinația și hotelul în funcție de tipul de recenzii, comentarii și bloguri postate de alți călători.

Este important să aveți conținut invitat pe site-ul hotelului dvs. pentru conținutul convingător, deoarece oamenii sunt cinici. Ei se îndoiesc de autenticitatea „organizației produc conținut”. Cu toate acestea, nu totul este pierdut, o sursă de informații în care călătorii au încredere în ei sunt „colegii călători”. Blogurile și recenziile postate de colegii de călători sunt considerate „imparțiale” și astfel, vizitatorii site-ului web dau o valoare mai mare conținutului provenit de la clienți. Așadar, încurajează-ți oaspeții să scrie despre experiența lor de vacanță și postează-o online.

De fapt, s-ar putea să existe informații despre hotelul care plutește deja. Așadar, primul pas pe care trebuie să îl faceți este să căutați și să localizați tot conținutul legat de destinația dvs. și, mai important, hotelul dvs. Există diferite locuri în care puteți localiza informații – executați o căutare Google pentru a localiza postări și recenzii pe blog, efectuați o căutare pe twitter pentru a localiza orice subiect despre hotelul dvs., căutați pe YouTube videoclipurile de la destinație și Flickr pentru fotografii. Vă rugăm să rețineți că acestea sunt doar câteva dintre site-urile web unde puteți găsi informații. Aceasta nu este o listă cuprinzătoare.

După ce ați compilat aceste informații, aveți două opțiuni. Primul, puteți configura un blog care să prezinte producătorii și informațiile de conținut. Acordă întotdeauna credit, deoarece îi va face pe oaspeții tăi fericiți și încurajează-i să rezerve cu tine dacă îți vizitează din nou destinația. În al doilea rând, puteți fi proactiv și puteți crea o secțiune de oaspeți pe site-ul hotelului dvs. în care publicați aceste recenzii, fotografii, bloguri de călătorie etc. Acest lucru oferă clienților potențiali o idee despre ce să se aștepte.

În timp ce călătorii sunt dispuși să scrie despre experiența lor de călătorie, să posteze fotografii etc. online, nu ar trebui să depindeți de ea. Desfășurați activități promoționale pentru a genera conținut nou provenit din clienți în mod semi-regulat. Nimeni nu este interesat să citească despre un concert care a avut loc în urmă cu zece ani, decât dacă este desigur un eveniment anual. Conținutul actualizat nou îi va menține pe vizitatori angajați și îi va încuraja să facă rezervări instantaneu. Scopul acestor activități este de a avea conținut nou și actualizat.

Vă rugăm să rețineți că acest lucru nu înseamnă că încetați să produceți conținut sau să vă mențineți site-ul web al hotelului. Înseamnă pur și simplu că puteți îmbunătăți site-ul dvs. prin a-i face pe oaspeții trecuți să picteze o imagine vie cu ceea ce viitorii oaspeți pot aștepta cu nerăbdare și atunci când aleg un hotel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *