Vinerea Boracay Beach Resort – O recenzie

În acest articol am să povestesc experiența mea la stațiunea Boracay Beach Resort de vineri.

Locație: Hotelul este situat în partea extremă nordică a plajei Albe. Nu cred că aș fi ales vreun alt hotel, indiferent de locul în care am vrut să stau! Locul acesta este mai confortabil și mai calm decât părțile mai zgomotoase ale plajei și de aceea l-am preferat foarte mult.

Serviciu clienți: Serviciul clienți oferit de hotel a fost excelent, chiar de la început când am completat formularul de solicitare online. Nu numai că au răspuns la întrebarea mea în timp util, dar au răspuns și la toate celelalte întrebări la fel de răbdătoare. Am comparat această stațiune cu celelalte situate de-a lungul plajei și apoi am ales stațiunea Boracay Beach Resort de vineri ca locul meu de ședere. Chiar din momentul în care am dat drumul la aeroport și ne-au luat de acolo în camera noastră de hotel, serviciul lor pentru clienți nu a fost nimic exemplar. Mi-aș dori ca mai multe hoteluri să ofere clienților acest tip de servicii prietenoase. Într-o zi îmi sărbătorisem aniversarea nunții cu soția mea, iar personalul hotelului a fost atât de găzduitor încât practic ne-au ajutat să aranjăm întreaga problemă acolo Personalul hotelului a organizat chiar și excursii cu barca privată pentru noi, fără probleme.

Cameră: În ciuda unor căsuțe de modă veche, camerele sunt excelent făcute și sunt curate și mari. Baia este, de asemenea, foarte frumoasă. Vederea plajei pe care o obțineți din cameră este fascinantă. Marele lucru al locației sale este faptul că este situat într-un loc foarte retras al plajei Albe, unde vă puteți bucura de liniște și calm, fără a menționa că vă puteți permite să aveți și un fel de confidențialitate!

Mâncarea: Mâncarea era extrem de delicioasă și nu puteam să mă descurc suficient. De fapt, unul dintre motivele pentru care regret că am părăsit hotelul a fost pentru că știam cât de mult cu mine și soția mea vom lipsi mâncarea lor gustoasă. Oferă o mulțime de feluri de mâncare diferite și nici unul dintre feluri de mâncare nu este făcut într-o manieră ieftină! Nu ratați bufetul lor de vineri pentru nimic; este genul de mâncare pe care nu îl vei găsi în altă parte din Boracay! În noaptea de vineri, există și o mulțime de divertisment de-a lungul plajei: nici nu trebuie să pierdeți asta!

Răul: camerele sunt vechi de zeci de ani și s-ar putea face bine cu un pic de reînnoire. Chiar și un nou strat de vopsea ar ajuta să-i ofere viață. Cu toate acestea, dacă te-ai săturat de apartamentele ultra moderne, elegante, din Boracay și vrei ceva făcut în stilul tradițional, filipinez, atunci Boracay Beach Resort este pentru tine! Prețul atât pentru cazare, cât și pentru mâncarea oferită acolo ar fi trebuit să fie mai ieftin. Conexiunea Wi-Fi ar fi putut fi mai rapidă, dar din fericire nu a trebuit să o folosesc prea mult. Pentru cei care sunt animale de petrecere sălbatice și preferă zgomotul și mulțimea, acest hotel i-ar face să se simtă singuri și nemulțumiți, deoarece este situat departe de zonele aglomerate și zgomotoase ale plajei Albe.

Dacă doriți un loc standard de ședere, cu liniște și liniște de-a lungul plajei Albe, atunci nu căutați mai departe decât stațiunea Boracay Beach Resort de vineri!

 

Despre Barcelona

Un oraș vibrant, modern, care se răspândește de-a lungul coastei mediteraneene, Barcelona este epicentrul cultural al regiunii spaniole a Cataluniei, renumit pentru arhitectura veche, plaje cu soare și bucătăria catalană profund prețuită. De la baruri de tapas inspirate din bascul până la parcurile și muzeele din Montjuic, acest oraș captivant de artă, muzică și viață de noapte întâmpină vizitatorii cu brațele deschise.

Lucruri de făcut

Faceți o plimbare pe străzile pitorești ale Barcelonei pentru a vedea ruinele templelor din epoca romană antică și catedrale din secolul al XIV-lea în Cartierul gotic. Sculpturi moderne, lucrări de gresie și clădiri ale renumitului arhitect catalan Antoni Gaudí populează orașul, inclusiv catedrala La Sagrada Familia, una dintre cele mai vizitate atracții turistice din Barcelona.

Muzeul Picasso este răspândit pe cinci conace de piatră medievale, care adăpostește cea mai extinsă colecție de artă de Pablo Picasso, cu mii de lucrări concentrându-se asupra anilor săi. Muzeul de artă catalană este o atragere majoră la Montjuic, un deal falnic cu vedere la Mediterana spumantă. Este, de asemenea, acasă la Castelul Montjuic din secolul al 17-lea și un spectacol luminos spectaculos la Fântâna Magică Montjuic.

Portal de l’Angel face parte din cartierul comercial aglomerat din Barcelona și este locul unde puteți proba bucătăria „nouă catalană”, în timp ce Passeig de Gracia găzduiește case de modă de lux și arhitectură remarcabilă, inclusiv La Pedrera și Casa Batllo. Nu ratați strada Rambla pentru un mix de arome locale, unde artiștii de stradă fac spectacol lângă cafenele mici și pub-uri pline de viață.

Se ocolește

Sistemul de metrou Barcelona se învârte în tot orașul, oprindu-se la majoritatea atracțiilor majore. Un sistem de transport public integrat vă permite să folosiți carduri de călătorie pentru accesul metroului, pe lângă tramvaie, autobuze, feroviar FGC și trenuri Renfe. Prindeți un taxi pentru acces rapid în oraș sau alăturați-vă numărului tot mai mare de bicicliști care parcurg trasee biciclete complet integrate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *