Lucruri importante de luat în considerare atunci când alegeți un hotel

Alegerea unui hotel în care să stați este una dintre cele mai importante decizii de luat atunci când planificați o călătorie. Acest lucru poate fi dificil, mai ales atunci când pornești într-o călătorie către o destinație necunoscută. O alegere perfectă vă poate ajuta să faceți călătoria o experiență mai interesantă, în timp ce o alegere slabă ar putea strica călătoria cu totul. Mai jos vom discuta despre cinci factori majori de luat în considerare înainte de a rezerva un hotel.

Preț

Alegerea unui hotel care se potrivește bugetului dvs. de călătorie este un factor esențial de luat în considerare. Acest lucru vă va ajuta să economisiți anumite costuri, dacă este bine gândit. Prețurile hotelului sunt afectate de locație, tipul hotelului (hotel de lux sau buget) și, de asemenea, de facilități. Cu o cercetare potrivită, puteți obține o afacere bună într-un hotel de top (mai ales atunci când oferă reduceri).

Locație

Atât de multe întrebări mi-ar veni în minte atunci când aveți în vedere locația hotelului. Este aproape de locul principal al motivului dvs. de călătorie? Este într-o locație sigură? Cum este transportul în zonă? Care sunt obiectivele turistice din zonă? Există centre medicale în jur? Toate aceste întrebări și multe altele trebuie să răspundă corect pentru a vă asigura că sunteți aproape de tot ceea ce veți avea nevoie pe parcursul șederii.

Facilități / Dotări

Acesta este un factor foarte important de luat în considerare, deoarece vă ajută să înțelegeți ce facilități sunt disponibile la hotel în comparație cu cele de care aveți nevoie. Prin urmare, vă ajută să evitați surprize neplăcute. De exemplu, ar fi descurajant să aflăm că hotelul nu are conexiune Wi-Fi și internet, în special pentru cei aflați într-o călătorie de afaceri. Ce-ar fi să afli că este posibil să ai nevoie să împarți baia sau alte alte facilități.

Valoare

Obținerea unei adevărate valori pentru banii cheltuiți se poate face numai prin compararea simultană a prețurilor diferitelor hoteluri. Puteți solicita reduceri și alte anunțuri lucrative pentru a face economii de bani. În afară de luarea în considerare a prețului hotelului, puteți cerceta, de asemenea, servicii cu valoare adăugată, precum spălătorie / curățare chimică, acces la internet, servicii de cameră extinse etc.

opinii

Citirea experiențelor celorlalți care au stat la oricare dintre hotelurile pe care le considerați ar ajuta la autentificarea calității și standardului hotelului. Deși nu te poți baza doar pe acest factor, de cele mai multe ori aceste recenzii sunt resurse oneste și vitale necesare pentru a decide între hoteluri. Aceste recenzii vă ajută să răspundeți la întrebări, cum ar fi camerele hotelului curate, funcționează aparatele de aer condiționat, cât de prietenoasă este serviciul pentru clienți și dacă mâncarea la restaurant este bună.

Dacă luați în considerare acești cinci factori înainte de a rezerva un hotel pentru următoarea dvs. călătorie, sunt sigur că nu veți fi dezamăgiți de alegerea dvs.

Hotelurile variază de la pensiuni la buget, până la super-hoteluri de șapte stele pline cu frunze de aur și extravaganță. Dacă portofelul nu se va întinde destul de mult către o jacuzzi personală și o suită penthouse, există modalități de a călători pe un buget, dar fără a pierde micile luxuri.

Hotelurile accesibile oferă cazare de bună calitate, curată, confortabilă, cu acele accesorii care fac un sejur memorabil din toate motivele corecte. Deci, cum mențineți bugetul sub control? Iată sfaturile noastre de top cu privire la alegerea celui mai bun hotel accesibil.

Rezervați în avans sau oferte de ultimă oră?

Pare de bun simț că, cu cât rezervați mai devreme, cu atât afacerea este mai bună. Cu toate acestea, puteți găsi uneori o ofertă mai bună prin rezervarea în ultimul moment, în special în acele perioade complicate de sfârșit de sezon în care hotelurile caută să își mențină nivelul de ocupare a camerei.

A imparti camera

Este plăcut să ai propriul spațiu personal, dar dacă hotelul are camere gemene disponibile și nu te deranjează să le împarți cu un prieten, acesta poate fi o modalitate excelentă de a reduce costurile pentru amândoi. Camerele familiale sunt adesea considerate premium datorită cererii mari și disponibilității scăzute, așa că dacă aveți copii mai mari, care nu le place să împărtășească o cameră, rezervați o dublă pentru mămică și tată și un gemen pentru copii. Este posibil să funcționeze mai ieftin decât o cameră de familie.

Întrebați dacă există o reducere dacă vă înscrieți la un sistem de loialitate sau recompense

Multe hoteluri oferă un sistem de fidelizare sau recompense la care vă puteți înscrie, mai ales dacă au puncte de vânzare în întreaga lume. Înscrierea la acestea vă poate economisi mulți bani, precum și vă va oferi acces la oferte speciale care sunt exclusiv membrilor cardului de fidelitate.

Numai pat sau all-inclusive?

Costul meselor dvs. se poate adăuga rapid, așa că oricât de ciudat ar părea, alegerea unei opțiuni all inclusive poate fi adesea cea mai ieftină opțiune.

Mergeți pentru numele mari

Hotelurile mai mici vă pot oferi acel sentiment de tip boutique, dar dacă sunteți în căutarea de cazare simplă, dar elegantă, alegeți unul dintre cele mai cunoscute hoteluri precum Premier Inn. Acordăm sute de mii de oameni în fiecare an, fără a ne simți prea „corporativi”. Veți avea, de asemenea, mai multe facilități din care să alegeți și o selecție mult mai largă de camere.

Rezervați în afara sezonului

Sezonul de vârf trimite prețurile în creștere, așa că, dacă puteți, rezervați-vă aranjamentele de călătorie în timpul sezonului. Dacă stați la un hotel mare, veți avea totuși acces la toate facilitățile obișnuite, dar prețurile vor fi mai mici pe măsură ce hotelurile se străduiesc să mențină ratele de ocupare. S-ar putea să aveți noroc și să vă aflați modernizat într-o cameră mai bună, fără costuri suplimentare.

Fii atent la aceste accesorii suplimentare

Înainte de a deschide mini-bar-ul și pop-ul acela de conserve de nuci de macadamia, verificați dublul cât de mult vă vor costa. Toate suplimentele de cameră, cum ar fi mini-baruri, servicii în cameră, apeluri de trezire sau parcare cu valet, pot adăuga toate. Prețurile ar trebui să fie listate pe site-ul hotelului, așa că apucați un calculator și faceți câteva sume rapide pentru a vă asigura că nu plătiți mai mult decât trebuie pentru sejurul dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *