Hotelurile, cheia asigurării parității ratei este soluțiile de gestionare a veniturilor

Sfaturi pentru asigurarea parității ratelor fără o încălcare a unui acord

O soluție simplă pentru voturi de paritate este un instrument avansat de gestionare a veniturilor; incluzând soluții de cumpărare de rate, optimizare a ratei, distribuție de canale și gestionare a reputației online. Nu numai că înarmează un hotel pentru a-și menține paritatea și integritatea ratelor, aceste instrumente de gestionare a veniturilor fac, de asemenea, sugestii de preț, actualizează OTA-urile de distribuție online, de asemenea, vă țin la curent cu recenziile și prezența online și plasează hotelul în primul loc. pe pagina OTA pentru a optimiza rezervările și, eventual, creșterea veniturilor.

O astfel de practică garantează întotdeauna un preț echitabil pentru călători și, în același timp, se asigură că hotelul ia, de asemenea, decizii strategice și preventive pentru a-și administra funcționarea hotelieră în mod profitabil.

Aici intră în acțiune o soluție avansată de gestionare a veniturilor. Hotelierii pot realiza o structură rațională a tarifelor cu o soluție cuprinzătoare de gestionare a veniturilor hoteliere.

Instrumentele moderne de gestionare a veniturilor hoteliere împuternicesc administratorii de venituri hoteliere să-și gestioneze inventarul și prețurile din camere studiind oferta, cererea și prețurile competitive în timp real.

Cu toate acestea, niciun premiu pentru a ghici de ce creșterea rezervării directe este obiectivul final al unui hotel. Hotelurile, pentru a intra în concurs cu propriile canale de distribuție, găsesc practici inovatoare pentru a atrage clienții să rezerve direct prin site-ul web al mărcii sau la recepție.

În acest articol, vom discuta despre abordările pe care operatorii hotelieri le pot utiliza fără a fi de acord cu acordurile OTA. Aplicarea acestor hoteluri poate crește rezervările directe fără a încălca acordurile de paritate a ratei.

Operatorii de hoteluri inteligente găsesc modalități de a oferi oferte care să atragă clienții să rezerve direct prin site-urile web ale brandului lor, biroul de servicii pentru clienți sau prin telefon.

Mai jos sunt câteva strategii pe care hotelurile le pot utiliza fără a intra în conflict cu acordurile OTA și problemele parității.

Tactica # 1 Ofera oferte speciale clientilor selectati

Acordurile paritare împiedică hotelurile să ofere reduceri în public; cu toate acestea, această constrângere nu se aplică dacă hotelul face acest lucru pentru un public selectat, dar asigurați-vă că este bine acoperit.

De exemplu – Puteți trimite vouchere de reducere adepților dvs. de socializare, spuneți că puteți oferi coduri de reducere doar urmașilor dvs. Facebook.

A doua instanță ar putea fi oferirea unui pachet cu valoare adăugată pentru vacanțe sau un pachet special pentru orice eveniment important important care se va întâmpla în orașul dvs. sau un aeroport gratuit pentru transferuri la hotel, parcare gratuită, mic dejun gratuit și Wi-Fi, etc.

Aceste trucuri vă vor asigura că tariful camerei dvs. nu este niciodată mai mic decât ceea ce OTA a oferit, cu toate acestea, valoarea generală a pachetului va fi mult mai mare decât oferta OTA a prețului camerei. În plus, va garanta și mai multe afaceri pentru hotel în timpul sezonului evenimentului.

Tactic # 2 Rămâneți conectat cu clienții dvs. obișnuiți

Rămâneți în contact cu clienții dvs. fideli cu oferte și oferte frecvente. Încercați diferite moduri pentru a fi în contact cu baza dvs. de clienți, cum ar fi buletinele informative, blogurile, ofertele cu reduceri, evenimentele și informațiile despre festival organizate în hoteluri.

De asemenea, hotelurile pot împărtăși informații despre ofertele speciale în fiecare lună, doar pentru a le oferi clienților încredere, că le oferiți tarife mai bune.

Tactica # 3 Mențineți-vă site-ul web actualizat

De obicei, site-ul propriu al hotelului pare să atragă cea mai mică atenție atunci când vine vorba de ușurința în utilizare și ușurința de rezervare. Hotelurile ar trebui să se concentreze pe proiectarea site-ului lor pentru a facilita utilizarea acestora pentru a obține rezervări maxime. Site-ul web ar trebui să capteze imediat interesul și ar trebui să existe un apel pentru acțiuni precum „Rezervați acum” și numere de telefon afișate în mod proeminent pentru rezervare. Smartphone-urile, tabletele sunt un mod principal pentru rezervarea camerelor de hotel. Hotelurile trebuie să dispună de un site web mobil și de o tabletă capabil să ia rezervări și un buton care va apela automat hotelul pentru perspectiva atunci când este împins.

Hotelurile ar putea pierde multe rezervări de pe site-ul web, deoarece nu este la fel de intuitiv. Site-ul unui hotel ar trebui să fie pretins ca cea mai fiabilă și mai eficientă sursă de rezervare de către clienți.

Tactica # 4 Oferă stimulente pentru oaspeții fideli

Multe hoteluri oferă tichete cadou și reduceri pentru clienții lor fideli. Hotelurile trimit un e-mail în baza de date a clienților și abonaților acestora. Această tactică pe o perioadă de timp ajută la stabilirea unei baze de clienți fideli și, eventual, la mai multe rezervări.

Tactic # 5 Obțineți cât mai multe recenzii și conduceți mai mulți vizitatori ai site-ului

Călătorii moderni verifică recenziile pentru a evalua hotelurile și pentru a vedea care proprietate are cel mai mare rating. Aceasta este șansa dvs. de a atrage clienții pe site-ul dvs., mai degrabă decât de a-i pierde la OTA.

Pentru a genera recenzii maxime pozitive, trebuie să răspândiți cultura încântării clienților în hotelul dvs. De asemenea, puteți solicita oaspeților să scrie o recenzie și să ofere vouchere de reducere la următoarea lor vizită. Puneți un semn la recepție sau camere, încurajând oaspeții să scrie recenzii.

Pentru a-ți menține clienții, personalul hotelului ar trebui să răspundă la comentariile clienților, în special recenziile negative. Acest lucru prezintă faptul că apreciați feedback-ul clienților și depuneți eforturi pentru a oferi servicii mai bune.

Tactic # 6 Oferte de pachet proiectate și avantaje suplimentare

Oferta și suplimentele la pachet sunt un alt mod de a oferi reduceri, fără a pătrunde în contractul de paritate.

Pentru a explica acest lucru, un hotel poate oferi un pachet de 400 de dolari pentru o ședere de 4 nopți, vis-a-vis de o ofertă OTA de 350 $, dar oferă avantaje precum pick-up-uri gratuite, Wi-Fi, mic dejun etc. o modalitate excelentă de a convinge oaspeții să rezerve prin site-ul propriu al hotelului.

Tactica # 7 peste reducere

Recepția este un alt punct de contact direct cu oaspeții, în afară de site-ul dvs. de marcă. Utilizați această față pentru a face o oportunitate de angajare pentru a oferi clienților motive întemeiate să se angajeze direct cu dvs. Pentru orice client care trece prin OTA, oferă-le un discount la următoarea lor rezervare directă prin hotel. Acest lucru va stabili încrederea în mintea clienților că hotelul oferă tarife mai mici în comparație cu orice OTA.

Tactica # 8 Colaborează cu OTA pentru cele mai bune rezultate

Am discutat despre tactica pe care hotelurile o pot folosi pentru a încuraja clienții să rezerve prin hoteluri. Dar acest lucru nu implică în niciun caz faptul că OTA sunt concurenții sau adversarii hotelului. De fapt, i-am numi parteneri. Întrucât te ajută să obții numere surprinzătoare de rezervare. Implică-ți OTA-urile în planurile de promovare; este posibil să aveți în vedere să le oferiți beneficii suplimentare, cum ar fi inventarul suplimentar etc.

În beneficiul industriei și al comunității de călători, aprobăm o situație de câștig atât pentru hoteluri și OTA. Mai mult, ei pot coexista în acest mediu beneficiindu-se reciproc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *