Mandalay Bay Hotel din Las Vegas – O recenzie a acestui hotel minunat

Mandalay Bay Hotel de renume mondial, Las Vegas, este considerat unul dintre cele mai bune hoteluri din Las Vegas, oferind un lux superior și facilități potrivite atât pentru regalitate cât și pentru membrii statului. Arhitectura sa unică, dar plină de gust și de frumos îngrijite, peisajele tropicale sunt cu adevărat pitorești și merită văzute. Acesta este situat în apropiere de unicul sistem de tren monorail al orașului, oferindu-le oaspeților un acces ușor la practic tot ce are banda de oferit.

Cu 3.300 de camere de oaspeți, Mandalay Bay Hotel, Las Vegas, oferă împrejurimi confortabile, decor extrem, o multitudine de facilități și priveliști extraordinare ale peisajului. Alte servicii includ securitate 24 de ore, capele de nuntă, spălătorie / curățătorie chimică, serviciu de menajeră, serviciu de cameră, peste 13 restaurante, concierge, parcare gratuită și multe altele.

Cazinoul hotelului amintește de unitățile mai fine ale părților mai bogate din Europa de Vest. Are peste 120 de mese de jocuri de noroc care oferă totul, de la Poker până la Ruleta, și chiar adăpostește o zonă cu miză mare. Pentru cei care preferă sloturile și jocurile video, există peste 2.400 dintre care să aleagă și un magazin de pariuri pentru pasionații de sport.

Divertismentul la Mandalay Bay Hotel, Las Vegas, se găsește la faimosul său centru de evenimente, unde multe teatre găzduiesc concerte rock, muzicale și acte teatrale de clasă din Londra, Paris, New York și Los Angeles. Cel mai mare teatru poate găzdui până la 12.000 de oameni și a văzut astfel de animatori precum Bob Dylan și Chicago.

Pentru urmăriri mai liniștite și relaxare completă, colecția stațiunii de buticuri și magazine fine vinde suveniruri, bijuterii, trinketuri de lux, îmbrăcăminte și flori. În spatele hotelului se află o lume plină de apă de 11 acri, cu o plajă, râuri, piscină, piscină de surfing, piscină și bungalouri, o sală de lux și o pistă de alergare completă, un acvariu mare cu peste 100 de specii de animale, un salon de băut și un complet club de noapte echipat.

Vizitatorii de afaceri la Mandalay Bay Hotel, Las Vegas, nu au acces la nimic, dar la cel mai bun dintre cele mai bune săli de banchet și întâlniri, completate cu echipamente de top, personal și servicii de catering. Alte servicii de afaceri sunt disponibile la cerere.

Mandalay Bay Hotel, Las Vegas, a adăpostit oaspeți de la regine și regi, la președinți și prim-miniștri, de pe toată planeta. Și-a văzut ponderea corectă a milionarilor și a miliardarilor, dar chiar și până astăzi, hotelul întâmpină oameni din toate punctele de viață, oferind un gust de lux real, chiar și pentru o clipă în timp. Acest hotel este cu adevărat unul dintre cele mai bune pariuri și cele mai bune valori pentru bani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *