Găsirea unui hotel excelent în Barcelona

Barcelona este cunoscută pentru marea sa viață de noapte și oferă câteva alte atracții minunate. Indiferent care este motivul vizitei dvs. la Barcelona, ​​aveți nevoie de un hotel bun în Barcelona. Următoarele informații despre aceste hoteluri de top din Barcelona provin din recenziile foștilor oaspeți care au stat la un hotel din Barcelona. Veți găsi că fiecare hotel din Barcelona oferă șederi la un hotel minunat, pe lângă celelalte atracții ale sale. Hotelurile analizate sunt Casa Camper Hotel, Hotel Arts, Hotel Neri și Hesperia Sarria.

Casa Camper Hotel a primit câteva comentarii frumoase din partea oaspeților. Are 25 de camere decorate în moduri creative care se potrivesc cu decorul uimitor al întregului hotel. Suplimentele, cum ar fi minibar și room service, sunt incluse în costul de bază, astfel încât să nu ajungeți la o factură uriașă la check out. Se află la o scurtă plimbare până la P. Catalvyna și aproape de oraș. Pentru cei care plac nopțile liniștite, Casa Camper Hotel este îndepărtat suficient de viața de noapte, astfel încât să ofere un mediu destul de adormit. Hotelul Casa Camper din Barcelona a primit recenzii minunate și a fost menționat ca fiind demn de verificat.

Hotelul Hotel Arts din Barcelona are 402 camere și este situat pe plajă. Deși nu toate hotelurile din Barcelona nu sunt de obicei cunoscute pentru plajele sale, locația oferă vederi frumoase. Nu este destul de aproape de oraș, așa că trebuie să călătorești pentru a ajunge la atracții. Restaurantele din apropiere oferă o bucătărie minunată care face locația de dorit. Se spune că au unele dintre cele mai bune paturi pe care le poate oferi un hotel din Barcelona. Costul Hotel Arts nu descurajează unii oaspeți, iar suplimentele nu sunt incluse în acest preț de bază. În general, a fost revizuit ca un hotel minunat, dar nu merită cu adevărat prețul.

Hotelul Neri din Barcelona are un decor artistic care te atrage în unitatea lor de 22 de camere. Cu utilizarea de piatră și lemn, decorul este frumos. Camerele sunt confortabile și vă oferă posibilitatea de a alege cinci tipuri de foi diferite. Este recomandat să obțineți indicații bune către hotel, deoarece este greu de găsit. Nu există vederi pitorești, dar atenția la detalii în toate aspectele acestui hotel compensează acest lucru. În general, despre acest hotel s-a spus că are un serviciu excepțional și a creat o experiență uimitoare pentru vizitatori, ceea ce îl face un lucru obligatoriu.

Hesperia Sarria are 134 de camere și este situată într-o zonă liniștită din Barcelona. Se află la câțiva pași de gara (Les Tres Torres) și de multe alte atracții. În camerele moderne și curate sunt prevăzute mini-baruri închise și seifuri. Există un restaurant pe site, deși oaspeții spun că este posibil să nu-l încercați niciodată din cauza apropierii atâtor altor baruri și restaurante grozave. Acest lucru a fost remarcat prin gesturi pentru a fi o cumpărare grozavă.

Aceste patru hoteluri au primit recenzii bune și rele. Descrierile de mai sus au fost luate din opinii majoritare. În timp ce toate ofereau șederi frumoase, unele au rămas în mulțime. Există multe, multe alternative pentru un hotel din Barcelona și acestea sunt doar o mică mostră a serviciului excelent pe care îl puteți primi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *