De ce hotelul tău are nevoie de compania mea Google

Motoarele de căutare joacă un rol esențial în succesul pe care îl au hotelurile de succes în marketing și în dezvoltarea afacerilor lor. Google este deosebit de influent, ceea ce face ca hotelurile să fie mai vizibile ca niciodată pentru potențialii oaspeți.

Compania mea Google este o listă de afaceri gratuită pe care o puteți crea și este cel mai bun prim pas pentru a obține un nivel mai ridicat în rezultatele căutării și pentru a oferi călătorilor toate informațiile necesare de care au nevoie despre hotelul dvs.

Iată de ce Compania mea Google este esențială pentru hotelul dvs. (și cum vă puteți îmbunătăți SEO)

Optimizarea motorului de căutare este o problemă complicată, deoarece Google își actualizează constant algoritmii. Încercarea de a actualiza site-ul dvs. în același ritm este aproape imposibilă, cu excepția cazului în care utilizați un creator de site-uri inteligente care evoluează cu noi standarde.

Pe de altă parte, există câteva sarcini simple pe care le puteți finaliza pentru a vă crește șansele de a obține un nivel ridicat în rezultatele căutării.

Compania mea Google îți scoate hotelul pe piciorul drept, luându-ți informațiile și organizându-l în câmpuri optimizate, pe un șablon care te asigură, iar oaspeții tăi nu ratează nimic.

Folosind instrumentul puteți:

 • Enumerați numele, adresa și numărul de telefon al hotelului
 • Puneți un marcator geografic pe hărțile Google pentru a vă evidenția locația
 • Afișați fotografii unice
 • Afișați recenziile clienților
 • Furnizați orice detalii suplimentare relevante pentru călătorii care caută informații
 • Compania mea Google face ca hotelul dvs. să fie imediat mai accesibil. Oaspeții potențiali pot face ușor clic pe „site-ul web vizitator” sau „apel” din rezultatul căutării pe Google.

Acest lucru îi încurajează, de asemenea, să rezerve direct cu dvs., în loc de agenții de călătorie online pe bază de comisioane. De asemenea, este foarte ușor să editați toate informațiile dvs. odată ce ați verificat afacerea prin intermediul contului dvs. Google, ceea ce înseamnă că, chiar dacă sunteți plecat, puteți gestiona înregistrarea și influența clasamentul dvs. de căutare.

Pentru a vă asigura că listarea companiei dvs. este eficientă, trebuie să vă asigurați că detaliile dvs. sunt întotdeauna actualizate și exacte.

Ar trebui să luați în considerare adăugarea de videoclipuri pe lângă imaginile dvs. și să aveți cel puțin cinci recenzii autentice pentru clienți.

Mai multe sfaturi pentru stăpânirea SEO-ului hotelului dvs.

Primele impresii sunt întotdeauna cele mai importante. Dacă creați un efectiv SEO strategie, împreună cu listarea Google și un site web frumos, sunteți mai probabil să surprindeți rezervările în primă instanță.

Iată câteva recomandări importante de urmat:

 • Cercetați cuvinte cheie și definiți-vă propria listă. Apoi folosiți cele mai relevante și căutabile pe site-ul dvs. web și în conținutul dvs.
 • Conținutul de calitate este întotdeauna foarte ridicat, așa că asigurați-vă că ceea ce oferiți vizitatorilor site-ului dvs. este interesant și captivant. Păstrează-l și proaspăt, asta înseamnă să te actualizezi în mod regulat, așa că menținerea unui blog pe site-ul tău va facilita acest lucru.
 • Creați pagini SEO fundamentale prin contopirea mai multor pagini care se referă la cuvinte cheie similare – în caz contrar, Google nu va ști cum să le claseze și nu veți avea un caracter ridicat la rezultatele căutării.
 • Optimizarea site-ului dvs. pentru telefoane mobile va crește oportunitatea de a fi văzut de călători și vă va permite să acceptați rezervările mobile pentru oaspeții care își planifică călătoria în fugă.
 • Parteneri cu alte site-uri locale pentru a vă crește legăturile de intrare. Cu cât este mai bine, atât pentru trafic, cât și pentru clasamentul motorului de căutare.
  Conținutul vizual trebuie să fie întotdeauna o prioritate. Nimeni nu vă va rezerva site-ul hotelului nevăzut.

Ce sunt Google Ads Ads?

În 2010, Google a început să afișeze informații despre hotel cu prețuri hoteliere sponsorizate în Google Maps. De atunci, compania a extins anunțurile Google Hotel în mai mult de 150 de țări pe Google.com și Google Maps, ajutând călătorii să caute hoteluri pe dispozitive mobile și să ofere oferte la hoteluri. Potrivit Google, în primele șase luni ale anului 2018, acest lucru a ajutat partenerii săi de anunțuri hoteliere (hoteluri participante) de pe glob să primească cu 65% mai multe oportunități de la an la an.

Cu platforma Google Hotel Ads metasearch, puteți afișa tarifele hotelului pe Google – pe desktopuri, tablete și telefoane mobile. Cel mai important, rezervatorii potențiali pot vedea tarifele hotelului în comparație directă cu OTA pe pagina lor de căutare Google. Dacă tarifele dvs. sunt suficient de atractive, acestea vor rezerva direct cu dvs.

Acum, este posibil să vă întrebați cum este acest lucru diferit de celelalte platforme de metasarhie. Iată răspunsul – aproximativ 4,5 miliarde de căutări sunt făcute pe Google pe zi, reprezentând aproximativ 77% din totalul traficului de căutare din lume. Chiar dacă căutările de hoteluri reprezintă doar un procent mic din volumul total de căutare, numărul este încă copleșitor.

Iată câteva statistici importante care trebuie luate în considerare –

 • Anunțurile hoteliere Google, care distribuie prețurile hotelurilor în timp real, reprezintă acum 65% din rezervările la hotel provenind de la motoarele cu metasearch.
 • În 2018, cu o creștere de 150% în comparație cu penetrarea de 26% în 2017, Google Hotel Ads a apărut acum ca cea mai profitabilă platformă de metasarhie pentru hotelieri, deasupra Trivago și alții.

Așa se face că Google depășește alte site-uri de metasearch și de aceea trebuie să crești vizibilitatea hotelului pe Google Ads. 

Cum funcționează totul?

Când călătorii caută hoteluri pe Google prin introducerea „Hotelului în New York”, vor ajunge să vadă o pagină cu rezultatele căutării furnizate de Google, care ar include mai multe hoteluri. Trebuie să folosească filtre pentru a stabili data de check-in, data de checkout, numărul de ocupanți și, cel mai important, gama de prețuri pe care o preferă. În plus, trebuie să filtreze ratingul și facilitățile clienților.

Odată terminate filtrele de setare, Google le va redirecționa către o altă pagină – o listă de hoteluri care se potrivesc criteriilor de selecție ale acestora. Acum, aici, dacă ați făcut licitația în mod corespunzător, vor ajunge să vadă numele hotelului dvs. împreună cu alte hoteluri disponibile din aceeași zonă.

Dacă consideră că prețurile dvs. sunt atractive, vor face clic pe hotelul dvs. De aici, ei vor fi duși într-o pagină unde pot găsi descrierea proprietății, imagini, facilități, servicii și recenzii ale oaspeților, etc. Cel mai important, vor putea, de asemenea, să compare prețurile hotelului menționate pe site-ul web al mărcii dvs. cu OTA. În cele din urmă, dacă le oferiți tarife mai mici și facilități suplimentare, vor face clic pe pictograma site-ului și vor ateriza pe motorul dvs. de rezervare a site-ului pentru a rezerva direct cu dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *