Unde să găsești cele mai bune cazare online la hotel

Mergi într-o călătorie? Există atât de multe lucruri de luat în considerare la rezervarea pentru cazare la hotel. Există locația propriu-zisă a hotelului, accesibilitatea la transportul public, proximitatea acestuia cu site-urile pe care doriți să le vizitați, recenziile hotelului joacă de asemenea un factor important și, desigur, există și costurile.

Din fericire, în zilele noastre, totul este accesibil prin internet. Am întocmit o listă de agenții de turism online care oferă cazare în diferite puncte de preț. Deci, dacă ești un backpacker sau un călător de agrement, te-am acoperit!

1. Booking.com

Booking.com se bucură că se află pe locul 1 al celor mai bune agenții de turism online din lume din 2014 (conform Skift). Acestea oferă diverse tipuri de cazare de la hoteluri de înaltă calitate, pensiuni, apartamente și camere. Evaluările clienților sunt afișate pe site și puteți căuta cazare la hotel în funcție de bugetul dvs., majoritatea ofertelor oferind anulare gratuită.

2. Expedia.com

Lansat în 1996, Expedia a cumpărat recent Orbitz, o altă agenție de turism online. Rezervarea hotelului este doar o parte a activității Expedia, deoarece rezervă și bilete de avion, croaziere și chiar închirieri de vehicule. Puteți câștiga „puncte de recompensă” obținând cardul Expedia +. De asemenea, au în mod regulat oferte secrete și cupoane de reducere pentru cei care caută o afacere.

3. Agoda.com

Singura agenție de turism online cu sediul în Asia (Singapore) care a devenit parte a agențiilor online de top din lume. Agoda.com și-a mărit constant clientela oferind o „Garanție pentru cel mai bun preț” în camerele lor, precum și prin „vânzări flash” specializate. Hotelurile din Agoda variază de la hoteluri de lux, hanuri, pensiuni, stațiuni.

4. Tripadvisor.com

În timp ce Tripadvisor.com este în principal un site de recenzii, acestea oferă și opțiunea de rezervare la hotel. În prezent, site-ul este Top 2 în lista celor mai bune agenții de turism online din lume, de asemenea conform Skift. Ce este plăcut este faptul că, pe măsură ce vizualizați diverse oferte de cazare, puteți vedea, de asemenea, comparații de prețuri cu un alt site care oferă același hotel. De obicei, prețurile de pe tripadvisor.com sunt reduse, astfel încât să obții o ofertă mai bună. De asemenea, recenziile generate de utilizator sunt foarte utile.

5. Hotels.com

Puteți rezerva cazare la hotel în Hotels.com pentru peste 325.000 de hoteluri din întreaga lume. Cazare și mic dejun, hanuri și chiar unele apartamente sunt, de asemenea, incluse în inventarul său. Au o ofertă foarte bună pentru oaspeții cu ședere lungă, numiți „Recomandări Hotels.com”. Oaspeții care stau cel puțin 10 nopți beneficiază de reducere la următoarea rezervare.

6. BedandBreakfast.com

Pentru cei care caută farmecul deosebit al cazărilor de mic și mic dejun, BedandBreakfast.com este un site de specialitate care este în jur de mai bine de 20 de ani. Site-ul oferă oferte calde și are o zonă specială pentru hanurile Diamond Collection, care includ cazare de lux și mic dejun.

7. Hostels.com

Cu “oferte excelente pentru pensiuni de pretutindeni”, site-ul are 33.000 de pensiuni în inventarul său. Și dacă vă înscrieți la abonamentul lor la SmartSavers, practic nu primiți taxe de rezervare. Ideal pentru cei cu buget, există atât de multe opțiuni pe acest site.

 

Ai nevoie de suficient spațiu pentru o familie de patru persoane sau ai nevoie de suficient spațiu pentru tine? Luați în considerare cât de mare ați dori să fie camera de hotel, inclusiv câte paturi aveți nevoie și câte băi. Dacă călătoriți cu familia, este posibil să aveți nevoie de două paturi queen și o baie mare. Dacă călătorești solo, poate ai nevoie doar de un pat queen și o baie de dimensiuni decente. [2]

  • Dacă aveți nevoie de facilități pentru persoanele cu handicap, sunați la hotel pentru a confirma dacă sunt accesibile pentru scaun cu rotile sau dacă oferă facilități pentru dizabilități.
  • Luați în considerare dacă aveți sau nu nevoie de facilități suplimentare, cum ar fi un spa sau un centru de fitness. Dacă aveți nevoie de o conexiune la internet solidă, uitați-vă la hotelurile care oferă Wi-Fi gratuit ca parte a tarifului pe noapte.
  • Dacă călătoriți în familie sau într-un grup mare, poate doriți să luați în considerare rezervarea unei suite cu spațiu de locuit și dormitor separat, astfel încât întregul grup să poată fi găzduit fără restricții de spațiu și confidențialitate.

Identificați locația sau zona ideală. Uneori, locația poate să depășească bugetul sau cazările necesare, mai ales dacă sunteți în căutarea unei locații convenabile. Căutați un hotel care să fie aproape de un eveniment de lucru sau conferință? Căutați un hotel care să fie aproape de o atracție turistică specifică? Puteți decide să stați într-o locație centrală sau centrală, ceea ce vă va permite să accesați cu ușurință diferite părți ale orașului. Sau, puteți decide să alegeți o locație mai retrasă, astfel încât să aveți un pic de confidențialitate și să puteți conduce sau mergeți spre și dinspre principalele zone ale orașului. [3]

  • Dacă călătoriți pentru afaceri, puteți decide să căutați hoteluri care sunt aproape de o conferință de lucru sau de o întâlnire.
  • Dacă călătoriți de plăcere, căutați hoteluri care se află la distanță de mers până la un punct fierbinte sau hoteluri care oferă pachete care să includă închirieri de mașini, astfel încât să vă puteți deplasa cu ușurință.

Căutați hoteluri online. Cel mai rapid mod de a căuta hoteluri este online printr-un motor de căutare a hotelului. Aceste motoare de căutare vă vor permite să specificați zilele planificate de călătorie, câte nopți aveți nevoie, locația ideală și facilitățile necesare, dacă este cazul. De asemenea, puteți specifica cât sunteți dispus să cheltuiți la hotel.

  • După ce introduceți aceste informații în motorul de căutare, vi se vor prezenta mai multe opțiuni hoteliere. Puteți comanda opțiunile de la cel mai mic la cel mai mare din punct de vedere al prețului sau puteți utiliza opțiunea de hartă pentru a privi hoteluri care sunt mai aproape de o anumită zonă sau locație.
  • Rețineți că motoarele de căutare online nu afișează întotdeauna costuri suplimentare sau taxe pentru camere. Notă orice imprimeu mic lângă prețul camerei înainte de a-l lua în considerare.
  • Unele cărți de credit și furnizorii AAA oferă membrilor căror servicii de căutare la hoteluri și reduceri. Pentru mai multe informații, contactați compania de carduri de credit sau furnizorul AAA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *