Cebu City Filipine – Cum să alegeți hotelul potrivit pentru buget

Orașul Cebu este unul dintre centrele de afaceri cu cea mai rapidă creștere din Filipine. Localnicii și străinii călătoresc cu avionul pe această insulă pentru a participa la conferințe de întâlniri de afaceri și altele asemenea. Și turiștii vin aici pentru a se bucura de numeroasele plaje și alte destinații interesante.

În timp ce orașul nu lipsește de cazare la hotel de 5 stele, nu este întotdeauna înțelept să cheltuiți atât de mulți bani pentru acestea. Majoritatea oamenilor de afaceri și Backpackers ar prefera să stea în hoteluri cu buget. Astfel, vor putea economisi bani.

Din fericire, în Cebu există o mulțime de astfel de hoteluri. Unii ar putea spune că de fapt există prea multe hoteluri în oraș. Puteți găsi unul în fiecare colț de stradă. Multe hoteluri din Cebu sunt, de asemenea, operate de persoane care nu au deloc experiență în industria de administrare hotelieră. Prin urmare, trebuie să aveți grijă suplimentară atunci când alegeți hotelul potrivit.

Deci, cum alegi hotelul cu bugetul potrivit pentru a rămâne? Iată câteva sfaturi utile:

o Primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să-ți stabilești așteptările. Cât sunteți dispus să plătiți? Ce fel de facilități și facilități sunt indispensabile pentru dvs.? Ai nevoie să stai într-un hotel cu conexiune la internet? Aceste întrebări și multe altele trebuie abordate mai întâi.

o Odată ce ai în minte o imagine a hotelului perfect, ar trebui să începi să-l cauți. Cea mai bună sursă de informații este internetul. Consultați directoarele hotelului, cum ar fi Agoda și Tripadvisor, pentru descrieri și recenzii ale hotelului.

o Rețineți că recenziile clienților au o valoare mai mare decât descrierile de pe site-ul hotelului. Cu toate acestea, ar trebui să iei în considerare toate recenziile și nu doar primul pe care îl vezi. Dacă majoritatea recenziilor sunt pozitive, atunci puteți fi sigur că hotelul este de bună calitate.

o Un alt lucru important de luat în considerare ar fi amplasarea hotelului. Mulți străini fac rezervări la hoteluri doar pentru a afla că era la munte sau în jos, lângă plajă. Pentru oamenii de afaceri, cel mai bine ar fi să rezervați într-un hotel situat în inima orașului Cebu.

Pe lângă cele patru sfaturi enumerate mai sus, trebuie să vă asigurați că hotelul bugetar în care rezervați are licența de a face afaceri. Acest lucru înseamnă că hotelul trebuie să aibă un permis de afaceri de la Primăria orașului Cebu și Comisia de turism a orașului Cebu.

Iată câteva dintre principalele lucruri pe care trebuie să le faceți pentru a găsi un hotel bugetar Cebu potrivit. Asigurați-vă că luați notă de numele, adresa și informațiile de contact ale hotelului, doar în cazul în care șoferul dvs. de taxi nu știe unde se află hotelul pe care l-ați rezervat.

Distrează-te în următoarea călătorie în Cebu, Filipine!

Este ușor să vă cheltuiți bugetul de călătorie la cazare cu prețuri complete. Dar aceste sfaturi vă pot ajuta să economisiți bani în camera dvs. de hotel, astfel încât să puteți cheltui banii câștigați cu greu pe ceva mai memorabil.

1. Comparați site-urile și ofertele

Începeți cu site-uri precum Kayak , Expedia sau Priceline.com pentru a obține o imagine de ansamblu a hotelurilor din zona dorită, dar nu vă bazați pe ele pentru a vă oferi imaginea completă Continuați să cercetați aceste hoteluri pe cont propriu. Căutați coduri de promovare și avantaje, cum ar fi parcare gratuită, mic dejun sau WiFi. Și nu neglija site-ul propriu al unui hotel. Unele lanțuri promit cel mai bun tarif când rezervați prin intermediul site-ului lor.

2. Negociază-ți rata

După ce cunoașteți starea terenului, selectați câteva favorite și ridicați telefonul. Spuneți hotelului prețul pe care l-ați găsit pe alte site-uri și vedeți dacă îl pot bate. Negocierea direct cu hotelul a dus la o cameră mai bună sau la o rată de aproape 80% din timp , potrivit unui sondaj realizat de Consumer Reports.

AVEȚI NEVOIE DE AJUTOR PENTRU A ÎNCEPE BUGETUL?

NerdWallet vă descompune cheltuielile și vă arată modalități de a economisi.

Începeți – este gratuit

3. Căutați oferte de ultimă oră

Aplicații precum HotelTonight pot ajuta călătorii de ultimă oră să obțină tarife mici la camerele de hotel de calitate. O căutare recentă în aplicație a indicat Swissotel Chicago pentru 314 USD pentru două nopți, cu taxe și taxe. Acest lucru a fost cu peste 100 de dolari mai ieftin decât prețurile enumerate pe alte site-uri populare pentru rezervarea hotelurilor.

Puteți rezerva până la o săptămână în avans cu HotelTonight. Alte aplicații pentru oferte de ultimă oră includ One: Night , care este disponibil în prezent în 14 orașe, și Priceline.com, care oferă oferte „numai în seara asta” la 11 dimineața în fiecare zi.

Rezervările de ultimă oră nu funcționează în orice circumstanță.

Dacă călătoriți într-un oraș pentru o conferință cu mii de alte persoane sau într-o zonă cu opțiuni hoteliere limitate, veți dori să vă închideți într-o cameră cu mult timp în avans.

FLAVIE LEMARCHAND-WOOD, PURTĂTOR DE CUVÂNT AL PRICELINE.COM

„Dacă călătoriți într-un oraș pentru o conferință cu mii de alte persoane sau într-o zonă cu opțiuni hoteliere limitate, veți dori să vă închideți într-o cameră cu mult timp în avans”, spune Flavie Lemarchand-Wood, un purtător de cuvânt al Priceline .com.

 

4. Oferta pe o cameră

Ofertarea într-o cameră poate produce economii solide, dar trebuie să fiți OK, lăsând lucrurile puțin la voia întâmplării. Funcția „Denumiți propriul preț” vă permite să selectați cartierele și nivelurile de stele atunci când licitați, dar nu dezvăluie numele hotelului până când oferta dvs. nu este acceptată.

Lemarchand-Wood de la Priceline.com sugerează să folosești listările obișnuite ale site-ului pentru a înțelege hotelurile disponibile în zona dorită și la nivelul stelelor. Atunci, spune ea, fii flexibil.

„Când sunteți gata să faceți o ofertă, începeți unde sunteți confortabil și încercați din nou” dacă oferta dvs. este respinsă, spune Lemarchand-Wood. – Nu te descuraja.

Dezavantajul ofertei: cardul dvs. de credit este taxat imediat ce oferta dvs. este acceptată și nu puteți modifica sau anula rezervarea.

5. Explorați cazări alternative

Hotelurile nu sunt singura opțiune de cazare. Puteți închiria o cameră, un apartament sau o casă întreagă prin site-uri precum Airbnb și HomeAway . Și pensiunile sunt o opțiune excelentă pentru călătorii cu buget , în special pentru cei care se aventurează în afara SUA Nu vă faceți griji – nu trebuie să împărtășiți o cameră în stil dormitor cu o masă de copii de 19 ani (decât dacă doriți). Cele mai multe pensiuni oferă o mână de camere private, cu băi proprii.

6. Alegeți un alt cartier

A sta în inima orașului costă de obicei mai mult. Economisiți câțiva dolari stând departe de centrul orașului, dar în apropierea mijloacelor de transport în comun, pentru un acces ușor în centru.

Economisiți câțiva dolari stând departe de centrul orașului, dar în apropierea mijloacelor de transport în comun, pentru un acces ușor în centru.

În Chicago, de exemplu, puteți rezerva Hyatt Regency O’Hare pentru 79 USD pe noapte, potrivit unei căutări recente pe Kayak. Hotelul este la doar câteva minute de mers pe jos de la Linia Albastră a Autorității de Tranzit din Chicago, care vă oferă un acces facil la aeroport și centrul orașului Chicago. Prin comparație, cazarea în centrul Hyatt Regency vă va aloca 125 USD pe noapte.

7. Folosiți-vă afilierile

Persoanele în vârstă, angajații guvernamentali, studenții, membrii militarilor și membrii AAA pot beneficia de tarife reduse la hotel atunci când călătoresc. Adresați-vă hotelului înainte de rezervare sau căutați oferte prin intermediul site-urilor web, cum ar fi AARP, Military.com și AAA.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *