Recenzie Agoda – Sunt o companie de rezervare hotelieră de încredere?

Dacă intenționați să călătoriți în Asia în curând și căutați o companie de rezervări hoteliere decât cel mai probabil veți găsi pe Agoda.com. Există multe alte companii populare care oferă aceleași servicii, dar ceea ce face Agoda mai bună decât restul. Și serviciile lor sunt de încredere? Aflați răspunsurile din acest articol.

Dacă nu ai mai auzit de Agoda înainte decât nu este o surpriză. Totuși, trebuie să fi auzit cel puțin Priceline.com, cea mai mare agenție de turism Internets. Ei bine, Priceline este compania-mamă a Agoda. Cu toate acestea, Agoda se ocupă doar de rezervările hoteliere la nivel mondial, dar se specializează în special pe piața hotelieră din Asia.

Deci, ce face Agoda.com atât de special?

După ce am folosit atât de multe companii de rezervări hoteliere diferite, am observat că toate tarifele hoteliere sunt, în medie, aproximativ aceleași cu sau pentru câțiva dolari. De asemenea, tarifele de cameră ale Agoda sunt la fel cu restul concurenților. Cu toate acestea, Agoda are un sistem de puncte de recompense pe care îl puteți câștiga pentru reduceri de cameră și nopți gratuite.

Acesta este cel mai mare avantaj pe care Agoda îl are față de concurenții lor. Puteți câștiga puncte automat. De la 4% – 7% din prețul camerei. Uneori există oferte speciale în care poți câștiga mai mult. Punctele minime de care aveți nevoie, de exemplu, o reducere de 25 USD USD este de 12 500 de puncte și acest lucru este ușor de făcut dacă cheltuiți aproximativ 625 USD USD, ceea ce este ușor ceea ce majoritatea oamenilor cheltuiesc deja pentru un sejur la hotel.

Puteți utiliza aceste puncte sau le puteți salva așa cum fac eu pentru o reducere și mai mare și nopți gratuite.

Avantajele utilizării Agoda nu se termină aici. Puteți câștiga 500 de puncte de recompensă ușoare pentru a trimite o recenzie la hotelul în care ați stat. Agoda se bazează foarte mult pe recenziile clienților, astfel încât aceștia vor să le ofere un stimulent. Este ușor să trimiteți o recenzie și nu ar dura mai mult de cinci minute. De obicei, primiți un e-mail de la Agoda în termen de 2 săptămâni de la check-out, solicitând recenzia dvs. După cum puteți vedea ca un client frecvent al Agoda, punctele dvs. se pot adăuga rapid.

Ceea ce îmi place cel mai mult la Agoda este capacitatea lor de a confirma rapid disponibilitatea camerei. Concurenții Agoda vă cer să așteptați câteva ore sau poate o zi din cauza diferențelor de fus orar pentru a afla dacă este disponibilă o cameră. Sistemele de rezervare ale Agoda sunt mereu la curent cu cele mai noi oferte, prețuri speciale și desigur disponibilitatea camerei instant.

În sfârșit, nu o urăști când cercetează un hotel online și nu știi exact ce tipuri de atracții sau alte opțiuni de hotel există în zonă? Agoda are o caracteristică excelentă pentru harta hotelului, care utilizează Google Maps pentru a identifica locația hotelului dvs. și pentru a dezvălui repere, atracții și alternative hoteliere din apropiere.

Agoda este un serviciu de rezervări la hotel, deținut de Booking Holdings, care deține și Booking.com și Priceline.com . Dacă sunteți în căutarea strictă a hotelurilor, acesta este unul dintre cele mai bune servicii. Are funcții de căutare bune și oferă oferte secrete cu reduceri mari.

La fel ca majoritatea serviciilor de rezervare, Agoda vă permite să sortați rezultatele căutării pentru a găsi cele mai mici prețuri sau cele mai apreciate hoteluri pentru datele dvs. țintă. De asemenea, puteți privi ofertele secrete pe care Agoda le selectează pentru dvs. Acestea sunt tarife cu reducere ridicată, uneori până la 4%, la hotelurile care rămân anonime până când rezervați un sejur. Dacă sunteți în căutarea celor mai bune oferte, acesta este un loc bun pentru a începe.

Vă puteți filtra rezultatele, astfel încât în ​​cadrul rezultatelor vor fi afișate doar hoteluri care se încadrează într-un anumit interval de preț sau au anumite facilități. De asemenea, aici puteți elimina anumite tipuri de cazare, astfel încât dacă nu sunteți interesat de hoteluri sau stațiuni, le puteți exclude din căutare. Agoda include pensiuni și apartamente în rezultatele sale. Dacă călătorești de unul singur, o pensiune este de obicei mai ieftină decât un motel dacă nu te superi să împarți camere cu colegii călători.

Puteți filtra rezultatele în funcție de cartier sau de a utiliza harta pentru a vedea unde se află hotelul dvs. și cât de departe este de repere și atracții. Agoda nu include repere și atracții în filtrele sale, ceea ce am considerat util în alte servicii.

Agoda are câteva caracteristici neobișnuite printre aceste site-uri de rezervare. Unul care iese în evidență este opțiunea de a primi e-mailuri în cazul în care prețul se schimbă la un hotel la care vă gândiți să rezervați. Acest lucru vă poate ajuta să obțineți cel mai bun preț dacă planificați o călătorie suficient de departe în viitor pentru a urmări prețul. Agoda are, de asemenea, o potrivire a prețurilor și vă va rambursa diferența dintre ceea ce plătiți și un preț mai mic.

Acesta este un serviciu bun pentru rezervarea hotelurilor, dar nu este la fel de util pentru planificarea vacanțelor ca și altele pe care le-am revizuit. Puteți căuta zboruri prin Agoda și va acumula rezultate, deși va trebui să rezervați prin intermediul operatorului de transport și nu prin Agoda. Nu puteți achiziționa un pachet de zbor și hotel prin acest serviciu, altceva oferind alte servicii și poate fi o modalitate de a salva în călătoria dvs.

Agoda este un serviciu de rezervare a hotelului care are opțiuni utile pentru a găsi cel mai bun hotel care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Este excelent pentru a găsi hoteluri, dar nu pentru planificarea completă a călătoriei, deoarece nu puteți împacheta zboruri și mașini împreună cu cazările.

Agoda are câteva caracteristici neobișnuite printre aceste site-uri de rezervare. … Acesta este un serviciu bun pentru rezervarea hotelurilor, dar nu este la fel de util pentru planificarea vacanțelor ca și altele pe care le-am revizuit . Puteți căuta zboruri prin Agoda și va acumula rezultate, deși va trebui să rezervați prin intermediul operatorului de transport și nu prin Agoda .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *