Ce este patul Hotel Collection și de ce este popular?

O tendință recentă în ceea ce privește așternutul a fost tendința „lenjerie de pat pentru colectarea hotelului”. Au apărut multe mărci care pretind că reproduc senzația de a dormi pe lenjeria de lux pe care o poate găsi într-un hotel de lux. Dar ce înseamnă asta cu adevărat? Și dacă chiar cred că acesta este un lucru atât de grozav, unde ar trebui să mă duc să-l cumpăr? Ce fac?

Primul lucru este să te relaxezi. Deși poate ne place să dormim și să vorbim despre așternuturi, este totuși doar așternut. Nu este ceva de care să te pregătești. După cum am menționat mai sus, acest brand încearcă pur și simplu să lase consumatorul să se bucure de senzația de a dormi într-un hotel de lux, în intimitatea propriei case. Dacă ați stat vreodată la un hotel de lux, poate ați crezut că așternutul a fost, într-un cuvânt, nemaipomenit. Pentru că de obicei așa este. Hotel Collection Hotel Bedding încearcă să surprindă același sentiment, făcând așternuturile care sunt considerate așternuturi de lux în timp ce încearcă să mențină prețurile oarecum rezonabile. Sigur, nu este ieftin, dar luxul este rar.

Veți găsi la ofertă tariful tipic pentru despărțirea lenjeriei de pat – copertina de plapumă Hotel Collection, cearșafuri, coșuri de perne, lenjerie de pat, etc. Diferențele sunt în alegerea designului. În timp ce încep cu modele relativ subestimate și simple, ofertele mai recente sunt mai îndrăznețe și mai puternice, cu modele geometrice din ce în ce mai colorate. Unii se pot bucura de aceste alegeri, în timp ce unii vor prefera, fără îndoială, stilurile originale și mai simple.

Indiferent de ce alegeți, veți ajunge să amestecați culorile și stilurile după bunul plac. În prezent, această colecție nu oferă un pat într-o geantă, astfel încât fiecare persoană va putea obține piesele pe care le dorește sau are nevoie. Nu ai nevoie de o lenjerie de pat? Nici o problema. Vrei doar o copertă de duvet Hotel Collection și o foaie montată? Grozav. Doriți-le în culori potrivite sau culori contrastante? Ai inteles.

Ceea ce nu aveți este foarte mult să alegeți locul în care cumpărați. Dacă sunteți în căutarea numelui de marcă de la Hotel Collection Bedding, alegerea principală va fi Macy's, deoarece este marca lor internă. Au apărut recent multe locuri oferind Hotel Spa Collection, Royal Hotel Collection, „colecția hotelului” cu litere mai mici și multe alte variante. Nivelul lor de calitate este de interpretare. Unii, desigur, vor fi drăguți, alții așa, și alții, pur și simplu, sărind pe bandwagon. Dacă doriți așternuturile originale pentru Hotel Collection, va trebui să mergeți la Macy's.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *