Topul celor mai bune hoteluri de lux din Texas

Pe șansa de a vă stabili o alegere din următoarea excursie la statul Texas și căutarea unui loc de întreținere acolo, această descriere a celor mai bune 10 hanuri din Texas vă va ajuta să găsiți cel mai bun loc pentru a profita la maximum de vizita dvs. Aceste hanuri oferă vizitatorilor mult mai mult decât anticipă. În mod consistent, numeroși indivizi vizitează Texas pentru a-și petrece vacanțele sau pentru scopuri de afaceri. În aceste privințe, majoritatea orașelor din Texas au niște locuințe generoase. Puteți aprecia repere notabile, peșteri subterane, parcuri naționale și numeroase lucruri diferite la Texas. În acest sens, înainte de a face o excursie la această stare, pentru a alege un han rezonabil și agreabil pentru tine printre aceste 10.

Cea mai bună locuință în Texas

Pentru un voiajor care trebuie să meargă în Texas, acest ghid al celor mai bune 10 cazări de lux din Texas îl va susține. Câteva hanuri sunt cele mai bune pentru vizitarea familiei, iar unele sunt cele mai bune pentru câteva persoane.

Inn Emma, ​​San Antonio

Inn Emma este un han generos bine cunoscut de oaspeți pentru modul său de viață. Acest han a fost o fabrica de îmbuteliere în 1916. A fost numită Pearl’s Brewhouse, cea mai mare din Texas. În șansa de a merge acolo, veți vedea niște lucruri moderne rafinate la intrare. Camerele sunt agreabile și în prezent. Specialistul oferă televizoare de 48 inch, halate de duș extravagante. Te vei simți aici ca acasă. În plus, oaspeții pot accesa o piscină acasă, un centru de wellness, o bibliotecă, un magazin de binecuvântare. Consumul de fundal al acestei locuințe este la fel de uimitor. De-a lungul acestor linii, pe șansa pe care trebuie să o acumulați în San Antonio, puteți vizita acest han.

Cazare la Saint Cecilia

Cazare Saint Cecilia este un han de tip boutique cu 14 camere. Este unul atrăgător pentru oaspeți la tot ceea ce privește. Acesta are cinci apartamente, care sunt distinctive în stil și evidențiază. Toate acestea au studiouri vibe, piscine de la piscină, hol deschis, o bibliotecă de vinil și așa mai departe. Fie ca atare, colțul cel mai atrăgător al acestei locuințe este piscina cu faimosul neon care are un loc de semn al sufletului.

Hyatt Regency Lost Pines Resort și Spa

Hotelul Hyatt Regency Lost Pines Resort & Spa dispune de toate serviciile unui hotel de trei stele în Austin: Restaurant, Room service, Bar, Recepție 24 / 24h, Această locuință poate face ca riscul dvs. din Texas să fie demn de remarcat. Este o piatră cu patru pietre AAA, cu 491 de camere de oaspeți. Spațiul de adunare interior este de 60.000 de metri pătrați, iar aerul în aer liber este de 240.000 de metri pătrați, cu un amfiteatru și structuri. Plăcerea din această retragere include Spa Django, Clubul de Golf, călărie și așa mai departe. Parcul natural McKinney Roughs este aproape de această retragere. În plus, puteți aprecia călăria, păsările, arcul și împușcarea săgeților, înotul în parcul acvatic al râului și câteva exerciții diferite. În ciuda faptului că acest han este departe de oraș, nu vă veți simți segregat. Este locul oportun pentru exploratori care au nevoie să investească energie într-un pic de natură.

Inn Granduca, Houston

Inn Granduca se află în Houston. Oferă oaspeților o aromă a Europei. Această pensiune realizează modul de păstrare a vizitatorilor plăcut și încuiat. Există o mulțime de opțiuni pentru alegerea unei camere. În orice caz, cea mai generoasă cameră a acestei locuințe este Residenza Imperatore. Această cameră are un pasaj diferit. Veți aprecia un pat cu echipament de modă veche și opere de artă în fiecare cameră. Administrația hanului este minunată. În plus, o piscină, un bar numit Malatesta. În plus, acest han respectă, de asemenea, animalul dvs. de companie și îl tratează cu atenție și cu un tampon excepțional. Persoanele din Clubul Leaders primesc puncte suplimentare, cum ar fi, de exemplu, micul dejun și camerele actualizate.

Inn Alessandra

Este în centrul orașului Houston. Este foarte aproape de Houston MetroRail și Toyota Center. Acesta este un han de cinci stele, care oferă administrația vehiculului oaspeților, administrarea restaurantelor și un centru spa. În plus, puteți aprecia o piscină la acoperiș și puteți rezerva o cameră care să vă ofere orașul. Fiecare cameră de cazare are o zonă de relaxare, TV și zonă de lucru. În plus, ele oferă dulapuri și articole de toaletă fantastice. Cu tableta din cameră, puteți apela la administrarea camerei sau puteți programa un program la administrarea spa. În plus, fiecare cameră are un bar mai mic decât cel așteptat și un creator de espresso. La cafenea, puteți aprecia mâncărurile franceze, iar Barul numit Bardot oferă băuturi amestecate și admitere americană. Puteți vizita Parcul Green Discovery, centrul de convenții George R. Dark și aeroportul William P. Interest Airport din această locuință.

Four Seasons Hotel Austin

Four Seasons este un brand de cazare care oferă hanuri generoase. Acest hotel Four Seasons Austin se află pe malul lacului Lady Bird. Exploratorii dau mari sondaje acestui han pentru un aer rafinat și personalul bine dispus. Fiecare cameră este decorată bine și conține mobilier confortabil, materiale transparente, TV, dușuri de la L’Occitane și acces gratuit la internet. Puteți vedea lacul de la ferestrele dvs., apreciați un spa gratuit, cina Ciclo, piscină caldă și așa mai departe pentru nimic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *