SmartWatch-ul Invincibil Inspirat Militar Fiecare tip din România vorbește despre … (E super dur!)

Ești îngrijorat să distrugi acel smartwatch fragil pentru care ai plătit atât de mult? Există oare chiar să cumpărați un smartwatch de preț, pentru că se pot deteriora atât de ușor? Această descoperire în tehnologia smartwatch-ului poate fi ceea ce căutați …

Urmăriți-vă pașii și ritmul cardiac, faceți o achiziție, primiți notificări pe rețelele de socializare, apelați la un uber și chiar funcționați ca cheie de cameră de hotel! Există doar câteva dintre caracteristicile uimitoare ale ceasurilor inteligente din zilele noastre.

Nu este de mirare că ceasurile inteligente sunt atât de populare în zilele noastre – toată lumea pare să primească una!

Există doar o mare problemă: ceasurile inteligente nu sunt protejate și se pot deteriora cu ușurință. Din moment ce îl porți la încheietura mâinii, nu există loc pentru a pune o cutie de protecție rezistentă la rupere pe smartwatch-ul tău, așa cum ai face-o pe telefonul tău mobil.

În cursul vieții și purtând un smartwatch, este doar o chestiune de timp înainte ca acesta să fie: lovit, crăpat sau zdrobit.

Asta înseamnă să plătiți o taxă grea pentru a vă repara smartwatch-ul sau mai bine înlocuit!

Datorită tehnologiei militare noi, există un nou tip de smartwatch super robust (aproape rezistent la spărturi) și totuși foarte elegant!
Ce este?

Un grup mic de foști ingineri militari de elită își doreau un ceas atât de încântat, încât un soilder îl putea purta în căldura războiului. Un smartwatch care poate lua bătaie și continua să bifeze!

Au folosit tehnologia militară recent declasificată pentru a veni cu smartwatch-ul final. Atât elegant, cât și super dur!

După multe frustrări și încercări eșuate, inginerii de elită au crăpat-o în cele din urmă …

Se naște T1 Tact Watch. Aceștia au proclamat: „acesta este doar ceasul de care ai nevoie vreodată!”

Acest ceas „James Bond” este uimitor și super mișto. Este dur ca o vestă de kevlar, mai elegantă decât un iWatch și foarte ușor de folosit.
De ce este acest ceas atât de dur?

Acoperirea de carbon (DLC) asemănătoare diamantului protejează Tact Watch, ceea ce îl face SUPER TOUGH …

T1 Tact Watch vine pregătit pentru „lupta” vieții de zi cu zi. Solicitare de muncă fizică? Antrenamente extreme și sporturi în aer liber? Nici o problemă, acest smartwatch poate trece fără a fi atât de mult decât un nick sau stratch.

Mai mult, acest smartwatch este de asemenea rezistent la praf și apă. Poate rezista la cele mai dificile situații, fără probleme deloc …

SmartWatch-ul dvs. T1 Tact va lăsa în praf ceasurile inteligente „slabe” scumpe. Odată ce experimentați puterea și versatilitatea acestui smartwatch robust de grad militar, nu veți mai privi niciodată!

Am menționat că T1 Tact SmartWatch se sincronizează și cu smartphone-ul dvs.? Nu mai aveți nevoie de un smartwatch urât de scump pentru a obține funcții de ultimă generație!

SmartWatch-ul Tact este destinat bărbaților care își doresc cel mai mult din viață.

Fie că este vorba de un Apple, Sony sau Samsung, zilele de purtare a unor ceasuri inteligente fragile plictisitoare care arată ca ecranele mini-computerului s-au terminat.

T1 Tact Watch este „Male Male” din lumea smartwatch-urilor. Este conceput pentru a prospera într-o lume de pericol, aventură și acțiune. Toate în timp ce un design elegant și șmecher!

Așteaptă … Pot sincroniza ceasul meu tact cu Smartphone-ul meu?

Tact Watch se conectează și se conectează instantaneu la telefonul mobil. Funcționează cu telefoanele Apple și Andriod.
Cât face?

Când am cercetat pentru prima dată acest ceas, eram siguri că va avea cel puțin 300 USD sau chiar 400 USD.

Ați fi surprins să aflați că puteți obține chiar acum doar 89 de dolari (față de 179,99 USD în magazinele de specialitate!) Este o afacere uimitoare, având în vedere că majoritatea oamenilor nu se vor gândi de două ori că vor căuta de 300 $ – 500 $ pentru un smartwatch ulily convenabil.
Urmează T-1 Tact să-și îndeplinească promisiunile?

Iată câteva feedback-uri impresionante pe care le-am primit cu privire la Tact Watch din testarea internă a personalului nostru …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *