Exact ce să-i ceri coloratului tău pentru a obține cea mai bună nuanță de blondă

A fi blond este distractiv, până când iei în considerare re-creșterea rădăcinii, tonifierea de care ai putea avea nevoie și banii pe care îi poate costa.

Acesta este motivul pentru care este întotdeauna cel mai bine să știi exact ce vrei înainte de a te îndrepta în salon.

Puteți prefera o blondă de întreținere mai mică, în care rădăcinile nu vor avea nevoie de a face din nou la fiecare șase săptămâni sau o nuanță îndrăzneață de platină dacă sunteți gata să vă angajați.

Dar, cu atât de mulți termeni de colorare, este dificil să înțelegi ce va face fiecare tehnică diferită și dacă este cel mai potrivit pentru părul tău.

Am vorbit cu Gorka Arraras, manager de creație la Charles Worthington Salon s – unde tocmai și-au dezvăluit noul meniu blond – pentru a afla care este diferența dintre balayage, evidenție și babylights cu adevărat …
Blond platinat

„Sau, ceea ce obișnuia să fie numit un cap complet de înălbitor, iar în meniul nostru – blond blond”, explică Gorka.

„Este locul în care pre-luminăm întregul cap, apoi îl tonificăm până la cea mai ușoară nuanță de blond – de obicei pe un ton foarte curat, ash.”

Cine i se potrivește? Oricine este o nuanță de blond mediu până la închis la blond deschis.

Or, mai întunecat decât asta, Gorka avertizează că menținerea creșterii rădăcinii va fi costisitoare și deteriorarea ar fi probabil mare.

Sfatul lui Gorka: Dacă doriți un bob inspirat de J-Law, dar nu aveți suficientă grosime naturală pentru a-i oferi acest finisaj minunat, adăugați câteva extensii de bandă.

Au nevoie de aproximativ 45 de minute pentru a aplica și puteți plasa doar un cuplu unde aveți nevoie de un impuls de îngroșare!

Prețurile variază, dar Charles Worthington oferă casete Easyilocks începând de la 250 GBP.
Cap complet de evidenție

„Numele o spune – de obicei variază tonuri de blond care se amestecă pentru a da un cap plin de lumină”, spune Gorka.

„Va trebui să vă întoarceți la salon la fiecare 8-10 săptămâni pentru a-l menține, dar o regulă bună este să puteți obține două jumătăți de punct de vedere pentru cele două întâlniri următoare, înainte de a avea nevoie din nou.

Cine i se potrivește? Deoarece tonurile pot varia, oricine poate obține evidenție, dar cu cât părul este mai închis, cu atât mai rapid vor apărea rădăcinile, astfel încât vei avea nevoie de întâlniri de culori mai frecvente.
Babylights

„Îl numim llumi Lights din meniul nostru și este vorba de încadrarea feței.

„Lămurim partea din față a părului pe linia părului, pentru a da un aspect natural scufundat, apoi tonifiem restul părului pentru a-i oferi un finisaj mai curat, mai lucios”, spune Gorka.

Cine se potrivește: oricine nu dorește menținerea unei nuanțe blocate de platină sau a unui cap plin de evidenție.

Având doar secțiunea din față înseamnă că poate crește în mod natural puțin, fără a fi nevoie să te întorci la salon la fiecare lună.
BALAYAGE

“Acest lucru a fost incredibil de popular în ultimii ani”, spune Gorka.

„Este locul în care ne luminăm lungimile părului, lăsând, de regulă, zona coroanei rădăcinii o nuanță foarte asemănătoare cu culoarea naturală a rădăcinii.

„Aspectul final ar trebui să fie minunat și amestecat.

„Oferim și foilayage, care este locul în care creăm balayage-ul și apoi adăugăm niște babylights prin față”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *