De ce trebuie să vă spălați cat mai des mâinile

Spălarea mâinilor în perioada rece este deosebit de importantă – în caz contrar există riscul de infectare
O treime dintre respondenți s-au abținut de la spălarea mâinilor după ce au venit acasă. Dimpotrivă, la fiecare a cincea zi, cel puțin o dată pe oră.

Excursiile regulate la chiuveta este deosebit de important în sezonul rece viitoare: „Multe virusuri cel mai adesea răspândit chiar deasupra mâinile“, spune Patric stem de la echipa de service a Fondului de Asigurări de Sănătate KKH din Munchen. “Sa dovedit că spălarea regulată și profundă a mâinilor reduce riscul de răceală, gripa și alte infecții”.

Cum să vă spălați mâinile în mod corespunzător – și bine
Potrivit experților, sunt necesare 20-30 de secunde pentru a clăti toți agenții patogeni. Numai apa nu este suficientă – este mai bine să săpați mâinile cu săpun sau loțiune de spălare. „Temperatura apei joacă examene făcut nici o diferență. Este mai important să se usuce pe mâini, apoi cu atenție la microorganisme pentru a oferi nici un mediu umed pentru proliferare“, a spus trib.

Ziua Mondială de Spălare a Mâinii a fost lansată în 2008 de către organizația Unicef ​​pentru a evidenția rolul important al igienei în sănătate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *