Cum este ușor să scapi de mizeria din gropile de pat

Pentru toți cei care au devenit victime ale erorilor de pat înainte să știe cât de mizerabil poate fi. De cele mai multe ori, situația depășește controlul tău și devii o victimă a acestor mici creaturi îngrozitoare, fără a fi vinovată. Asta vine cu toate surprizele și șocurile din pachetul de călătorie și cel mai bine este să înfruntați cu viteză această situație. Bug-urile de pat sunt foarte frecvente indiferent de călătorie. Chiar dacă ați reușit întotdeauna să-i scăpați, există întotdeauna prima dată. Iată un ghid final despre cum poți scăpa de mizeria mușcărilor de erori de pat.

1. Nu vă panicați

Dacă este prima dată când te infectezi cu insectele de pat și te distrugi mizerabil, liniștește-te și înțelege că este complet normal. Problema este că majoritatea călătorilor nu se educă în acest sens și trebuie să treacă printr-un șoc extrem atunci când aceste bug-uri le mușcă.

Orice hotel la care stai ar ști exact cum să facă față acestei situații. De cele mai multe ori, te-ar muta în altă cameră și s-ar asigura că a fost inspectată bine. Dacă mușcarea se agravează, cel mai bine este să solicitați ajutor profesionist în loc să-l tratați singur.

2. Citiți recenzii

Când rezervați hoteluri, este important să fiți foarte atenți. De cele mai multe ori, tarifele mai ieftine sau fotografiile cu aspect fantezist sunt factorul cel mai convingător pentru persoanele de a rezerva anumite hoteluri. Este o practică obligatorie să citiți recenziile hotelului înainte de a rezerva hotelul. De cele mai multe ori, recenziile dezvăluie secrete foarte importante despre igiena hotelului. Desigur, niciun hotel nu ar pretinde că ar fi avut nenumărate incidente ale cizmelor de pat.

Dacă citiți recenziile după ce ați rezervat hotelul și găsiți ceva suspect, sună la hotel și adresează-le problemele tale. Șansele sunt ca aceștia să fie precauți.

3. Privește cu atenție

După ce intri în camera de hotel, nu te excita să te culci pe aceste paturi. Cel mai bine este să inspectați toate șansele acestor erori. Puteți face acest lucru cu ajutorul unui uscător de păr. Uită-te sub capacele patului, precum și perdelele. De asemenea, puteți verifica toaletele. Cel mai bine este să nu așezați bagajele deasupra patului, deoarece erorile de pat se lipesc repede de el.

4. Odată ce te întorci

Dacă ați reușit să aveți o vacanță fără bug, sunteți un norocos. Cu toate acestea, nu s-a terminat în întregime. Mulți oameni uită ultimul pas important pentru a rămâne departe de erori. După ce ajungi înapoi la casa ta dulce, păstrează-ți bagajele în aer liber. Scoateți totul și spălați toate articolele în apă fierbinte. Este important să spălați chiar și pe cele pe care nu le-ați folosit în călătorie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *