Bine de știut: cum să deschizi o cutie fără deschizător

Nu știi niciodată când trebuie să deschizi o cutie fără un deschizător de cutii

Sigur, momentele în care de fapt ar trebui să supraviețuim în sălbăticie sunt rare. Foarte rar. Cu toate acestea, ai putea fi în camping sau magazinele sunt închise și singurul lucru pe care îl ai în dulapul tău sunt conservele, iar deschizătorul de conserve doar s-a rupt. Nu stii niciodata! Și atunci când se va întâmpla acest lucru, vă vom oferi acest truc despre cum să deschideți o cutie fără deschizător.

Timp de nevoie

Este ca trucul care te învață cum să deschizi o sticlă de vin fără un tirbușon: cât de mare este șansa să ai nevoie de ea? Dar când o faci, este foarte util să știi cum să o faci. Și în timp ce deschiderea unei sticle de vin nu este niciodată exact o nevoie de bază, chiar dacă în unele nopți se pare că este, deschiderea unei conserve de mâncare vă poate salva viața într-o zi. Sau cel puțin te va salva de a fi flămând.

Truc

Din fericire, YouTuber „The Crazy Russian Hacker” a realizat un videoclip foarte instructiv în care explică clar cum să deschizi o cutie fără deschizător. Cum să o facă? Veți avea nevoie de o suprafață aspră, dar plată, precum betonul sau trotuarul. Întoarceți cutia cu capul în jos și frecați-o rapid peste suprafață. Apoi întoarceți-l și apăsați cutia din ambele părți. Dacă ați făcut-o corect, capacul va apărea imediat. Dacă nu, încercați să-l frecați din nou. Nu știi niciodată când ai nevoie de acest truc pentru a-ți salva viața (sau pisica).

Alături de acest hack inteligent există și un alt mod inteligent de a-ți deschide cutia. Acest videoclip vă arată cum să deschideți o cutie cu o lingură:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *