Sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți un hotel ieftin pentru vacanțele dvs.

Dacă sunteți un călător bugetar, căutarea de hoteluri ieftine poate fi importantă pentru dvs. La urma urmei, doriți să vă mențineți cheltuielile mici, indiferent de situație. În acest articol, vom împărtăși câteva sfaturi care vă pot ajuta să găsiți hoteluri ieftine pentru vacanța viitoare. Citește mai departe.

Consultați site-urile de comparare a hotelurilor

Aveți acces la Internet. Așadar, folosește-ți telefonul mobil pentru a căuta cea mai bună ofertă online. Cu puțin timp, puteți căuta pe diverse site-uri web un hotel care nu vă va costa un braț și un picior.

Există o mulțime de site-uri web de comparare a hotelurilor care vă pot ajuta să obțineți cele mai bune oferte la bilete, precum și sejururi la hotel. Unele dintre site-urile pe care le puteți consulta includ Expedia, Agoda și priceline.com, doar pentru a numi câteva.

Accesați site-urile web Travel Review

Cele mai bune site-uri de recenzii de călătorii, cum ar fi TripAdvisor vă pot ajuta să căutați tipul potrivit de cazare în câteva minute. Recenziile lăsate de călătorii adevărați vă pot ajuta să cunoașteți mai mult calitatea hotelului la care doriți să vă cazați.

Citind recenziile, puteți primi, de asemenea, o mulțime de sfaturi de la alți călători cu experiență. Mai mult decât atât, cu câteva clicuri, vă va fi mai ușor să comparați prețurile percepute de diferite hoteluri.

Călătoriți în afara sezonului

Dacă doriți să minimizați costurile de călătorie, o altă abordare bună este să călătoriți în afara sezonului. Acest lucru vă va economisi mulți bani pentru biletele de călătorie și pentru sejururile la hotel. Prin urmare, este o idee bună să vă faceți temele pentru a afla luna „potrivită” în extrasezon pentru a sta la un hotel.

Dă-i drumul la Couchsurfing

După cum sugerează și numele, Couchsurfing vă permite să stați gratuit la casa gazdei. Acest lucru te poate ajuta să te împrietenești cu oameni noi și să înveți multe de la localnici.

Aici este important să rețineți că este posibil ca Couchsurfing să nu funcționeze pentru toată lumea. Dacă vrei să dai drumul, trebuie să fii aventuros. Dacă funcționează pentru dvs., puteți economisi o sumă mare de bani.

Dacă sunteți un contorizator, este posibil ca această opțiune să nu vă fie atrăgătoare. Prin urmare, vă sugerăm să vă faceți temele pentru a vă asigura că gazda dvs. este o persoană în care puteți avea încredere. Poate doriți să vă folosiți bunul simț pe lângă citirea recenziilor altor călători care au fost acolo înainte.

Pentru a începe, tot ce trebuie să faceți este să vă creați un cont pe Couchsurfing. Restul va fi o bucată de tort pentru tine.

Optează pentru hosteluri în schimb

Iată o alternativă excelentă: puteți opta pentru o pensiune în locul unui hotel. Cu toate că pensiunile nu sunt atât de luxoase, acestea au o mulțime de facilități pentru a vă face șederea memorabilă.

De regulă, dacă sunteți cu un grup de călători, puteți rezerva camere mari la o pensiune la prețuri corecte. În plus, poți să te distrezi cu tovarășii tăi.

Iată câteva sfaturi care vă pot ajuta să găsiți hoteluri ieftine oriunde.

potrivit pentru tine . Nu este întotdeauna cea mai interesantă parte a planificării unei vacanțe, dar ai nevoie de un loc unde să dormi. Urmând pașii mei simpli, veți economisi timp și veți reduce frustrarea. 

Filtrare și sortare hoteluri

Indiferent de site-ul de rezervări pe care îl folosesc, primul lucru pe care îl fac, odată ce am introdus în oraș și datele pe care le caut, este să filtrez hotelurile după pachetul de preț dorit . Cu excepția cazului în care există sute de hoteluri, de obicei voi pleca în cele care se află în cea mai mică categorie, chiar dacă sunt dispus să plătesc undeva la mijloc. Nu știi niciodată când ceva bun poate ajunge în gama super ieftină.

În continuare, dacă site-ul are filtre pentru facilități , le aleg pe cele care sunt cele mai importante pentru mine. Puteți spune că doriți doar hoteluri care au WiFi, piscină și parcare. Uneori, puteți alege câte stele doriți sau tipul de hotel, cum ar fi „romantic” sau „familie”. Acest lucru va elimina orice hoteluri care nu se potrivesc cu cerințele dvs., ceea ce vă oferă mai puține opțiuni pentru a vă trece.

Apoi sortează-ți lista . Poate că prețul este cel mai important lucru sau poate doriți să sortați după evaluările recenziei. Acum puteți analiza alegerile în ordinea care este importantă pentru dvs.

Privind harta

cum să alegi hotelul potrivit pentru tineExistă anumite atracții în destinația în care călătoriți de care doriți să fiți aproape? Vrei să fii aproape de aeroport? Vrei să fii aproape de transportul public?

Aceste tipuri de lucruri sunt de obicei menționate în descrierea hotelului, dar ar fi nevoie de mult timp pentru a citi fiecare în parte. În schimb, căutați vizualizarea pe hartă . Mutați harta până când va arăta partea din oraș în care doriți să stați și apoi deschideți doar hoteluri care se află în acea zonă.

Unele site-uri de rezervare vor arăta toate hotelurile de pe hartă, chiar dacă nu corespund criteriilor dvs. Ar trebui să fii capabil să-i distingi pe cei care se potrivesc cu cerințele tale de cele care nu sunt prin culoarea pinului sau a marcajului folosit pentru etichetarea fiecărui hotel. În acest fel, nu trebuie să vă entuziasmați de un hotel doar pentru a observa mai târziu că este în afara plajei dvs. de preț.

Decide ce este important într-un hotel

Unii oameni doresc doar un hotel cu mic dejun gratuit, în timp ce alții preferă să mănânce masa de dimineață la un restaurant local sau brutărie. Dacă micul dejun gratuit nu este important pentru dvs., nu lăsați acest lucru să devină un factor determinant.

Dacă doriți un loc cu WiFi , citiți pentru a vedea dacă este gratuit sau contra cost și dacă este disponibil în întregul hotel sau doar în zonele comune, cum ar fi holul. De asemenea, stabiliți dacă hotelul are doar WiFi, doar un computer cu internet disponibil pentru utilizare sau ambele.

 

Vă rugăm să rețineți că unele postări conțin legături care îmi câștigă un comision mic, fără costuri suplimentare pentru dvs.

Sosiți târziu noaptea? Verificați dacă au recepție 24 de ore . Dacă nu, uneori trebuie doar să anunțați hotelul despre ora dvs. de sosire și cineva vă va permite să intrați. Dar există anumite locuri imposibil de verificat dacă ajungeți la o anumită oră.

Uitați-vă la lucruri precum dimensiunea patului și fumatul în comparație cu camerele pentru nefumători. Hotelul oferă articol de toaletă sau uscător de păr ?

Nu toate aceste lucruri vor fi importante pentru tine . Alegeți câteva care sunt esențiale pentru dvs. și eliminați hotelurile care nu au tot sau cea mai mare parte din ceea ce căutați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *