Care sunt cele mai bune hoteluri de lux Delaware

Mergi la un drum spre Delaware? Toate lucrurile avute în vedere, este un loc extraordinar și încântător, care are numeroase setări uimitoare și fiecare explorator trebuie să viziteze acest loc pentru orice eveniment o dată. În prezent, toate sunt pregătite să meargă. În acel moment, rezervați cel mai bun și bogat han și cu șansa de a nu ști pe care dintre ele, la acel moment alege unul dintre acestea.

1. Hanul Bellmoor și Spa

Este o stațiune de țărm, care oferă o mulțime de lux luxoase tuturor vizitatorilor. Este o cazare pentru nefumători care are aspectul unui motel în voga, oferind în același timp administrarea și protecția unui mic han european.

Locurile de cazare Bellmoor Inn și Spa au 78 de camere, apartamente și numeroase amabilități diferite. Între timp, hanul oferă o priveliște extraordinară, buticuri, cafenele, afișaje și cafenele.

2. Hotelul Footpath Plaza

Boardwalk Plaza Hotel este situat la 2 Avenue Avenue, Oceanfront, pe Boardwalk, Rehoboth Beach, DE 19971-2806. Este unul dintre cele mai populare și extravagante hanuri din Delaware. Are 84 de camere. Oferă o perspectivă extraordinară asupra mării din camere.

Camerele acestei unități de cazare au o vedere largă, incredibilă și încântătoare, precum și alte amabilități actuale. Hanul are un spa extravagant, restaurante și așa mai departe.

3. Bethany Beach Ocean Suites Residence Inn by Marriott

Hanul este situat la 99 Hollywood St, Bethany Beach, DE 19930-7749. Este un punct de plecare printre cele mai cunoscute, luxoase și direct pe pensiunile din Bethany Beach Boardwalk. Cea mai bună piesă a acestui caz este că are 112 apartamente bogate care au fost destinate să includă în mod remarcabil compensarea extravaganței actuale cu componente caracteristice calmante.

4. Cazare DU PONT

HOTEL DU PONT este o cazare apreciată, situată la 42 W. unspreh Street, Wilmington, DE 19801. Are 217 camere încărcate cu lucruri bogate și magnifice pe care toți vizitatorii le vor plăcea. A obținut premiul AAA Four-Diamond și premiul Forbes Four-Star.

5. Road Inn and Spa

Este o cazare incredibilă și bogată, fără fum și scoate în evidență un restaurant, o piscină interioară și un centru de wellness de 24 de ore. În orice caz, hanul dispune de Wi-Fi gratuit în teritorii deschise, auto-oprire gratuită și se oferă suplimentar un transport gratuit la țărm. Acesta are un bar / relaxare, o cadă cu hidromasaj și un centru de afaceri de 24 de ore este, de asemenea, în apropiere. Evaluările sale sunt extraordinare, care sunt numărul 2 în Best Rehoboth Beach Hotels, numărul 3 în Best Delaware Hotels și 1812 în Best USA Hotels.

6. Hotel și cazinou Dover Downs

Hanul este situat la 1131 N Dupont Hwy, SUA Route 13, Dover, DE 19901-2008. Este un han de 4 stele care oferă toate conforturile de ultimă oră și cazare generoasă. Hanul evidențiază 500 de camere, apartamente și un club de jocuri de noroc. Este structurat într-un stil convențional. Este ideal pentru călătorii de afaceri, cupluri, întâlniri și exploratori solo.

7. Locuire Rehoboth

Hotel Rehoboth este o cazare de 3,5 stele, situată la Rehoboth Beach, DE. Este un han fără fum care evidențiază o cafenea, o piscină exterioară și un bar / relaxare. În plus, este oferit un mic dejun complet, la fel ca WI-Fi-ul gratuit în teritoriile deschise, auto-oprire gratuită și un transport gratuit la mal. Evaluările sale sunt numărul 3 în Rehoboth Beach Hotels, numărul 6 în Delaware Hotels și numărul 2300 în Hotels USA.

8. Hotel Sheraton Wilmington South

Este situat la 365 Airport Rd, New Castle, DE 19720-1007. Această unitate de cazare are 143 de apartamente pentru vizitatori; o piscină interioară; și spațiu de adunare / ocazie de 9.000 mp, completat de o terasă în aer liber perfectă. Este un caz de 4 stele evaluat care are numărul de evaluări 7 în Delaware Hotels, numărul 2760 în Hotelurile SUA, numărul 98 în hotelurile și stațiunile Sheraton și numărul 1163 în Marriott International Hotels.

9. Westin Wilmington

Unitatea de cazare este situată la 818 Shipyard Dr, Wilmington, DE 19801-5195. Are 180 de camere și apartamente pentru vizitatori, care sunt în general extravagante și oferă un timp incredibil fiecăruia dintre vizitatori.

10. Hilton Wilmington / Christiana

În plus, este o cazare fenomenală care are o evaluare decentă și oferă și vecinătate somptuoasă. Este situat la 100 Continental Dr, Newark, DE 19713. Are toate conforturile de vârf pe care toți vizitatorii le vor plăcea.

Cuvinte finale:

Am încredere că ți-ai făcut psihicul și alegi cel mai bun han pentru rămășița ta. Așa cum se poate, faceți un punct să urmați aranjamentele lor pentru o mai bună implicare. În plus, aceste hanuri sunt ideale și ideale pentru toate gândurile despre diferite hanuri.

 

Cum este Bethany Beach pentru vacanțele de lux?

De la priveliști uluitoare plajă până la servicii de primă clasă,  hoteluri de lux din Bethany Beach pentru  acordarea perfectă pentru un loc vacant de amintit. Hoteluri.com sunt  2 hoteluri de lux în Bethany Beach  , cel mai important se poate aștepta! Vizitatorilor pe plaja Bethany ca litoralul său. Puteți rezerva claritate și cameră de hotel în apropierea obiectivelor turistice, cum ar fi plaja din Bethany Beach Boardwalk și Insula Fenwick Beach sau vă puteți vedea în apropiere sau în zonă mai liniștită. Fie că sunteți în căutarea unui  hotel de lux în Plajai Bethany  sau ceva afară, Hotels.com oferă oferte de alegere excepțională, de îngrijire și de dezamăgi.

Cât costă hotelurile de lux în plaja Bethany?

În cazul în care camerele hotelului sunt interioare decadente, se ajunge la locul unde se poate ajunge. Iată o idee despre spații de cazare de lux avem în plaja Betania și în ceea ce privește costurile sunt necesare:

 • • 135 de hoteluri de patru stele cu posibilitatea de a începe 85 USD USD pe noapte

Care sunt câteva dintre cele mai bune aspecte de lux din Bethany Beach?

După o zi de a explora o plajă Betania, vă puteți delecta într-o noapte, bucurați-vă de prosoape se pot transforma și vă puteți scufunda în perna moale în un somptuos pat din hotelul lor de lux.

Holiday Inn Express Bethany Beach

Convenabil la Bethany Beach Boardwalk

   • • Piscină în aer liber • Centru de fitness • Locație plimbabilă

 

Bethany Beach Ocean Suites Residence Inn by Marriott

Hotel de 3 stele, pe malul mării, cu spa, în apropiere de Bethany Beach Boardwalk

   • • Restaurant • Piscină • Bar • centru de fitness 24 de ore • Locație centrală

 

Care sunt cele mai bune lucruri de văzut și de făcut în Bethany Beach?

Iată câteva lucruri trebuie să aibă grijă și să le facem în timpul vizitelor:

Obiective turistice și repere

 • • Pasarela de pe plaja Betania
 • • Plaja Insulei Fenwick

Bautura Mancare

 • • Metrou
 • • Baywood Greens Clubhouse
 • • Breaker’s Pub